James Martin: kodused maitsed
P 10:10, L 11:55

Pikad ja aeglased talvepäevad sobivad ideaalselt selleks, et nautida kosutavaid kodutoite, nagu näiteks Jamesi hõrk kana-seene lehttaignapirukas ning aeglaselt küpsetatud ribid. Toiduajaloolane Ivan Davy räägib sellest, kuidas vanadel aegadel tähendas aeglaselt küpsetatud roog pidusöömingut vardasse aetud sealihast ja Wiltshire'i kohalik pruulimeister Alasdair Large tuleb kööki vaatama, mida James tema kohalikust õllest valmistada oskab.

  • PäritolumaaSuurbritannia
  • Valmimisaasta2016
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis

H2:E1 Pühadelaua lemmikud (21.05.2023)

H1:E15 Valmis muljet avaldama (14.05.2023)

H1:E14 Tujutõstvad road (07.05.2023)

H1:E13 Sahvri raudvara (30.04.2023)

H1:E12 Valmista nüüd, söö hiljem (23.04.2023)

H1:E11 Koduste hõrgutiste õhtu (16.04.2023)

H1:E10 Lapsepõlve lemmikud (09.04.2023)

H1:E9 Road ühele (02.04.2023)

H1:E8 Soodne ja lõbus (26.03.2023)