James Martin: kodused maitsed
L-P 11:00

Pikad ja aeglased talvepäevad sobivad ideaalselt selleks, et nautida kosutavaid kodutoite, nagu näiteks Jamesi hõrk kana-seene lehttaignapirukas ning aeglaselt küpsetatud ribid. Toiduajaloolane Ivan Davy räägib sellest, kuidas vanadel aegadel tähendas aeglaselt küpsetatud roog pidusöömingut vardasse aetud sealihast ja Wiltshire'i kohalik pruulimeister Alasdair Large tuleb kööki vaatama, mida James tema kohalikust õllest valmistada oskab.

  • PäritolumaaSuurbritannia
  • Valmimisaasta2016
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E8
Kogu pere lemmikud
Inspireerituna enda pere lemmiktoitudest 1970ndatel, annab James paljudele retroroogadele nagu rullbiskviit ja krevetikokteil uue hingamise.
Duo 4
H2:E9
Õhtusöögid peenralt
James paneb otse omaenda köögiviljaaias grilli püsti. Värsked road, mis panevad suu vett jooksma, jõuavad peenralt taldrikule vaid minutitega.
Duo 4
H2:E10
Seikluse maik
Oma koduses Hampshire'i köögis kutsub James meid seiklema kulinaarsetel radadel, valmistades eksootilistest koostisainetest lihtsaid roogi.
Duo 4
H2:E11
Aeglaselt küpsenud
Oma Hampshire'i kodu hubases keskkonnas valmistab James aeglaselt küpsevaid hõrgutisi, mis on ootamist väärt.
Duo 4