Rita köök
· Kordus P 10:10

Soe ja südamlik retseptimeister Rita Osa kutsub meid kaasa oma armsasse kööki ning jagab avasaates koos TFTAKi toiduteadlase Rain Kuldjärvega geniaalseid retsepte hapendatud toitudest. Tee kaasa kimchi-pannkoogid, tummine hapukapsasupp ning õpi ise tegema klassikalist hapukapsast ning hoopis eksootilisi hapendatud sidruneid.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2024
Saade on järelvaadatav
H1:E1
Soe ja südamlik retseptimeister Rita Osa kutsub meid kaasa oma armsasse kööki ning jagab koos TFTAKi toiduteadlase Rain Kuldjärvega geniaalseid retsepte hapendatud toitudest. Tee kaasa kimchi-pannkoogid, tummine hapukapsasupp ning õpi ise tegema klassikalist hapukapsast ning hoopis eksootilisi hapendatud sidruneid.
Duo 4
H1:E2
Retseptimeister Rita Osale tuleb külla legendaarne saatejuht ja kalasõber Vladislav Koržets, kellega koos avardatakse toore kala söömise piire ning tehakse selgeks, miks ja millist kala üldse värskelt süüa võib. Lisaks eelroaväärilistele punase kala hõrgutistele saab värskest kohafileest valmis restoranivääriline Mannerheimi koha koos perfektselt keedetud riisi ning suus sulava mädarõikakastmega.
Kanal 2
Duo 4
H1:E3
Rita kööki tuleb külla mikrobioomi teadlane Kaarel Adamberg, kes aitab valmistada sööke, mis korraga maitsevad nii meile endile kui kasulikele bakteritele meie sees. Koka ja külalise käte all valmivad hapupiimapannkoogid, vürtsikas ahjupeedi- ja kikerhernesalat, ning mõnus roheline salat röstitud mandlitega.
Kanal 2
Duo 4