Soodsad sööginaudingud
K 10:50, N 10:55

  • PäritolumaaUus-Meremaa
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E1
Perekond James
Kokk Michael van de Elzenil ja restoranipidaja Ganesh Raj’il tuleb sel nädalal abistada perekonda, kes sööb peamiselt valmistoitu ning kelle majas köögiviljadele on harva kohta. Eriti umbusklik on uute maitsete osas üks lastest.
Duo 4
H1:E2
Perekond Nazareth
Kas kokk Michael ja restoranipidaja Ganesh suudavad aidata perekonda, kus kulutused snäkkidele, limonaadile ja kaasaostetavale toidule on ületanud kõik mõistlikkuse piirid?
Duo 4
H1:E3
Perekond Armstrong
Maal elava perekonna menüü koosneb peamiselt energiajookidest ja krõbekanast. Michael ja Ganesh peavad mängu panema kogu oma veenmisjõu, et perekonda tervislikumale teele suunata.
Duo 4
H1:E4
Perekond Delegat
Kokk Michael ja restoranipidaja Ganesh lähevad appi kahe sõnaka teismelise pojaga kimpus olevale üksikisale. Meeste eesmärk on panna pere loobuma kallitest brändidest ja õpetada neile, kuidas päriselt süüa teha.
Duo 4
H1:E5
Perekond Wackrow-Elliot
Sel nädalal tõttavad kokk Michael ja restoranipidaja Ganesh appi perekonnale, kes on täielikus sõltuvuses valmistoitudest. Nende ülesande teeb keerulisemaks perekonna unistus kallist puhkusereisist.
Duo 4
H1:E6
Perekond Atherton
Sel nädalal peavad kokk Michael ja restoranipidaja Ganesh aitama saates osaleval perekonnal drastiliselt kärpida toidule tehtavaid kulutusi. Kas nad suudavad veenda pere loobuma kallitest snäkkidest ja tegema tervislikumaid valikuid?
Duo 4
H1:E7
Perekond Paku
Vanaema on võtnud oma hoole alla kolm lapselast, kuid õnnetuseks on neil kõigil väga spetsiifilised toidueelistused. Kokk Michael ja restoranipidaja Ganesh annavad endast kõik, et tuua pere ühe laua taha sama sööki nautima.
Duo 4
H1:E8
Perekond Liu
Sellel perel on kohvik, kuid pereema ei oska kokata. Neil kulub toidule terve varandus ja nad käivad viiel päeval nädalas väljas söömas. Kui nad ka vahel toidupoodi satuvad, teevad kõik otsused lapsed. Kas kokk Michael ja restoranipidaja Ganesh suudavad selle pere ellu korda tuua?
Duo 4