Soodsad sööginaudingud
L-P 18:00 · Kordus L-P hommikul

Kokk Michael van de Elzenil ja restoranipidaja Ganesh Raj’il tuleb sel nädalal abistada perekonda, kes sööb peamiselt valmistoitu ning kelle majas köögiviljadele on harva kohta. Eriti umbusklik on uute maitsete osas üks lastest.

  • PäritolumaaUus-Meremaa
  • Valmimisaasta2021
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E5
Ben Fitchett ja tema korterikaaslased
Kampa korterikaaslasi vaevavad üha kasvavad kulutused toidule, mis tulevad snäkkidest ja sellest, et igaüks teeb endale ise süüa. Kas kokk Michael ja restoranipidaja Ganesh suudavad nad panna säästlikkuse nimel ühise meeskonnana tööle?
Duo 4
H2:E6
Jane ja Bernie Harris
Jane ja Bernie naudivad seda, et lapsed on välja kolinud ja kulutavad usinalt toidu koju tellimisele. Kas kokk Michael ja restoranipidaja Ganesh suudavad neid veenda oma toitumisharjumusi taas rajale sättima?
Duo 4
Duo 4
H2:E7
Perekond Valu-Pome'e
Kokk Michael ja restoranipidaja Ganesh asuvad abistama perekonda, kes on küll muutnud oma liikumisharjumusi tervislikumaks, kuid on kimpus täiesti käest ära toitumisega. Kas neil õnnestub anda uus hoog nende tervise edendamisele?
Duo 4
Duo 4
H2:E8
Fiona Revell ja Brett Tauri
Kokk Michael ja restoranipidaja Ganesh tõttavad appi ületöötanud emale, kes on kaotanud oma kire kokkamise vastu. Kas neil õnnestub tuua sära tagasi tema silmadesse?
Duo 4
Duo 4