Tapja lummuses
E, N 21:35, T-K 22:10

Ülipõnev Briti põnevussari, mis on aastate jooksul pälvinud 19 Emmy nominatsiooni. Ühte peategelast Villanelle'i kehastav Jodie Comer on võitnud oma rolli eest Emmy, teise peategelase Eve'i osatäitjana mängiv Sandra Oh aga Kuldgloobuse. Kui mõrvatakse Vene poliitik, saab igavlev MI5 turvatöötaja ülesandeks kaitsta sündmuse ainsat tunnistajat ning peagi leiab ta end kokkupõrkekursilt ohtliku ja erakordse palgamõrvariga.

  • PäritolumaaUSA, Suurbritannia
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav
Saade on nähtavvaid Eestis
H3:E8
Kas sina juhid või juhin mina?
Konstantin üritab põgeneda; Eve ja Villanelle aga otsivad selgust oma tuleviku osas.
Duo 4
H4:E1
Kasta mind sisse
Pärast Eve'i ja Villanelle'i kohtumist sillal asub Eve kättemaksumissioonile; Villanelle püüab tõestada, et ta ei ole koletis, ning leiab endale uue kogukonna.
Duo 4
H4:E2
Ära söödaks lange
Villanelle'i püüdlused uut lehte keerata hakkavad tappa minema, Eve aga leiab üles Helene'i, kellest võib tal Kaheteistkümnele kätte makstes abi olla.
Duo 4
H4:E3
Beežides saabastes vikerkaar
Pärast Eve'i poolset tõrjumist otsustab Villanelle abi mujalt otsida. Eve saab juhtlõnga ühe Kaheteistkümne juhtiva isiku kohta, samas kui Carolyn teeb huvitavaid avastusi.
Duo 4
H4:E4
Piinad ja nälg
Eve uurib edasi juhtlõnga Kaheteistkümne kohta. Villanelle aga tõuseb tagasi jalule ja otsustab jätkata sellega, mis tal hästi välja tuleb - tapmisega. Carolyn leiab Kuubalt ühe vana tuttava ja asub omapäi tegutsema.
Duo 4
H4:E5
Ära liialt kiindu
Eve süübib oma sihtmärgi minevikku ja paljastab mõned saladused. Villanelle naudib taas tapmist, olles otsustanud kõigile oma rõhujatele kätte maksta. Carolyn leiab ühe Kaheteistkümne juhtfiguuri.
Duo 4
H4:E6
Vahva, minu võit!
Eve ja Villanelle kohtuvad taas, enne kui kumbki eraldi oma missiooniga jätkab. See viib Villanelle'i ühe teise Kaheteistkümne palgamõrvari jälile. Eve on oma kättemaksumissiooni täideviimisele päris lähedal ja Carolynil tuleb seista vastamisi kummitusega minevikust.
Duo 4
H4:E7
Surnud asjad võivad ka ilusad olla
Eve võtab ette veelgi ulatuslikuma kättemaksumissiooni Kaheteistkümne vastu ja mõistab, et vajab Villanelle'i abi. Villanelle'il tekib uue palgamõrvariga lähedam kokkupuude ja Carolyn leiab värsket infot, mis võib ta koju viia.
Duo 4