James Martin: kodused maitsed
E-R 10:50
Pikad ja aeglased talvepäevad sobivad ideaalselt selleks, et nautida kosutavaid kodutoite, nagu näiteks Jamesi hõrk kana-seene lehttaignapirukas ning aeglaselt küpsetatud ribid. Toiduajaloolane Ivan Davy räägib sellest, kuidas vanadel aegadel tähendas aeglaselt küpsetatud roog pidusöömingut vardasse aetud sealihast ja Wiltshire'i kohalik pruulimeister Alasdair Large tuleb kööki vaatama, mida James tema kohalikust õllest valmistada oskab.
- PäritolumaaSuurbritannia
- Valmimisaasta2014
Saade on järelvaadatav
30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E15
Valmis muljet avaldama
James serveerib kodus tehtud roogasid, mis näevad välja, kui restoranitoidud.
H2:E1
Pühadelaua lemmikud
Uue sarja esimeses osas kutsub James Martin meid oma kodusesse kööki, kus ta süveneb oma lapsepõlve pühade traditsioonilistesse maitsetesse, lisades veidi vürtsi kaugematest kohtadest.
H2:E2
Kodused valmistoidud
James jagab nutikaid nippe kiirete ja tervislike valmistoitude tegemiseks. Tema koduses köögis valmivad tal toitvad road vaid minutitega.
H2:E3
Ühest kaks
Kiire elustiiliga peredele ja pirtsakatele sööjatele valmistab James kaks rooga samadest koostisainetest - ühe lastele ja teise täiskasvanutele. Need on retseptid, mis teevad lõpu igasugustele vaidlustele õhtusöögilauas.
H2:E4
Peolauale
James valmistab oma Hampshire'i kodus pidulike õhtusöögilaudade krooniks sobivaid roogi, mis on leidlikud selle osas, et lasevad ka tal endal pidu nautida, ning garanteerivad, et külalised saavad unustamatu maitseelamuse.
H2:E5
Kiire ja lihtne
James leiutab kiireid retsepte, et valmistada pärast pikka tööpäeva kodus roogi, mis on riukalikult dekadentsed ning tulvil rikkalikke ja kosutavaid maitseid.
H2:E6
Rahva lemmikud
Kui lõunasöögile on tulemas külalisi, valmistab James neile efektseid roogi, mis ei jäta kedagi külmaks.
H2:E7
Luksuslikud jäägid
James valmistab toidujääkidest maitsvaid roogi, mis on teisel korral veelgi paremad. Aitab küll lödidest lihavõileibadest pühapäeva õhtul.