James Martin: kodused maitsed
L 10:15, P 10:50

Pikad ja aeglased talvepäevad sobivad ideaalselt selleks, et nautida kosutavaid kodutoite, nagu näiteks Jamesi hõrk kana-seene lehttaignapirukas ning aeglaselt küpsetatud ribid. Toiduajaloolane Ivan Davy räägib sellest, kuidas vanadel aegadel tähendas aeglaselt küpsetatud roog pidusöömingut vardasse aetud sealihast ja Wiltshire'i kohalik pruulimeister Alasdair Large tuleb kööki vaatama, mida James tema kohalikust õllest valmistada oskab.

  • PäritolumaaSuurbritannia
  • Valmimisaasta2016
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E14
Pühapäevane brunch
James valmistab roogi, mis sobivad ideaalselt lõõgastumiseks tassitäie kuuma kohvi ja pühapäevase ajalehe kõrval. Mõnus brunch koduste või-sarvesaiade ja klassikalise spargliga on küll pealkirju väärt.
Duo 4
H2:E15
Reedene õhtueine
Et mõnusa, rahuliku õhtusöögiga sõprade seas ei kaasneks liiga palju köögis rabelemist, toob James lauale ainulaadse pitsa ja kiirelt valmiva rannakarbiroal.
Duo 4