Igavene armastus
E-R 19:30 · Kordus E-R hommikul

Nihan ja Kemal armusid teineteisesse esimesest silmapilgust. Ent Emir ei kavatse selle armastusega leppida ja kasutab Nihani ainsat nõrkust, et survestada teda endaga abielluma. Kas Nihan murdub surve all või peab vaatamata kõikidele asjaoludele vastu?

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2015
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E30
Emir ütleb Ozanile, et Kemal ihkab kättemaksu. Ajal, kui Zeynep Emiri kingitud kleidi üle rõõmustab, teatab Kemal vanematele, et Salih ja Zeynep kavatsevad abielluda. Önder tahab välja selgitada, mis saatuslikul ööl juhtus. Önderi plaanidest kuuldes laseb Emir avalikustada salvestise, kus kahtlusaluseks on Ozan.
Duo 4
H1:E31
Kemal ja Nihan kohtuvad taas ning Kemal annab teada, et ta ei esita Nihani venna vastu süüdistust. Emir ja Zeynep tulevad kontserdilt tagasi ja Zeynep tunneb, et ta hakkab Emirisse ära armuma.
Duo 4
Duo 4
H1:E32
Salih kardab, et Zeynep on abielu osas ümber mõelnud. Nihan näeb Asut Kemali juurest lahkumas. Nihan saab Kemaliga Emiri farmis kokku, aga naine ei taha mehele rääkida, mis seal viis aastat tagasi juhtus.
Duo 4
Duo 4
H1:E33
Önder viiakse pärast auto alla jäämist operatsioonile. Tarik lubab nähtust vaikida. Kemali majja murtakse sisse.
Duo 4
Duo 4
H1:E34
Önder pääseb haiglast koju. Ta ütleb tütrele, et kahtlustab, et tema õnnetuse taga on Emir. Kemalile tuleb külla ta pere ja Asu. Nihan vihastab, kui sellest teada saab. Ozan ütleb Salihile, et Zeynep armastab Salihit vaid kui oma venda. Tarik hakkab Emiri heaks tööle.
Duo 4
Duo 4
H1:E35
Nihan saab teada, et autojuht, kes ta isa alla ajas, andis end politseile üles. Emir läheb Zeynepiga koos jahiga sõitma ning paparatsi teeb nende suudlusest pilti.
Duo 4
Duo 4
H1:E36
Zeynep teatab oma vanematele, et ta ei abiellu Salihiga. Nihan saab teada, et Emiril on Zeynepiga afäär.
Duo 4
Duo 4
H1:E37
Kemalil on plaanis Seheri abiga mälupulgad Emiri isalt kätte saada. Nihanil on Zeynepile Emiriga seoses palve ning Tarik hakkab Banuga aina tihedamini suhtlema.
Duo 4
Duo 4
H1:E38
Kemal avaldab Önderile saladuse. Nihan näeb Emiri Zeynepiga ja laseb kodust jalga.
Duo 4
Duo 4
H1:E39
Galipi majas toimub pidu, kuhu nii Kemal kui ka Emir saabuvad oma varjatud kavatsustega. Kas Emiri kuri plaan Kemali vastu õnnestub? Ja Nihanil on Kemalile suur palve.
Duo 4
Duo 4
H1:E40
Kemal on Nihani peale vihane, sest arvab, et Nihan ei usalda teda ega tahagi Emiri küüsist päästmist. Nihan läheb stuudiosse, et seal saladusi lahti harutama asuda, aga Emir katkestab teda.
Duo 4