Igavene armastus
E-T 09:40, K-R 09:35

Nihan ja Kemal armusid teineteisesse esimesest silmapilgust. Ent Emir ei kavatse selle armastusega leppida ja kasutab Nihani ainsat nõrkust, et survestada teda endaga abielluma. Kas Nihan murdub surve all või peab vaatamata kõikidele asjaoludele vastu?

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2015
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E80
Kemal otsustab Emiri väljapressijat enam mitte otsida. Emir sunnib Nihani koju naasma.
Duo 4
H1:E81
Ajakirjanik pildistab Kemali ja Nihani. Tufan korraldab Emirile näitemängu. Kemalil on elektrijaama koosolekul üllatus varuks.
Duo 4
H1:E82
Nihan ja Kemal veedavad öö koos. Zeynep valetab Ozanile, et ta on rase.
Duo 4
H1:E83
Ozan avaldab Zeynepile oma saladuse. Emiri nõudmistel Nihanile on traagilised tagajärjed.
Duo 4
H1:E84
Politsei vahistab Emiri. Nihan hakkab toibuma ja Önder aitab Kemalil teda külastada. Kemal asub Zehiri abil Nihani põgenemist kavandama.
Duo 4
H1:E85
Asu hoiatab Emirit, et tolle tegevus võib Kemalit ja Nihanit hoopis lähendada. Tufan avaldab Kemalile infot Emiri kohta ja Kemal viib Tufani tema ema juurde.
Duo 4
H1:E86
Emir ja Kemal kohtuvad kaevanduses ja nende jutuajamine kisub tuliseks. Vildan püüab Zeynepit valetamisega vahele võtta ja planeerib Nihani haiglast kojusaabumise puhul pidulikku õhtusööki, aga Kemal viib Leyla abiga täide hoopis oma plaani.
Duo 4
H1:E87
Nihan ei suuda uskuda oma õnne, et on viimaks vaba ja Kemaliga koos. Asu ja Emir on vihast hullumas. Emir püüab põgenike jälile saada. Leyla rahustab Kemali vanemaid. Ozan kõhkleb oma otsuses ja kardab vanglasse sattumist.
Duo 4
H1:E88
Emir on hullumas ja otsib Nihani igalt poolt. Ta läheb Onderile kallale ja ähvardab teda. Tufan toob Asule paberi, kus on kirjas laeva aeg, millega lahkuvad Kemal ja Nihan. Zeynepil hakkab halb ja ta mõistab, et ootab last. Samal ajal helistatakse Vildanile laborist. Tufan teavitab Emiri Nihani ja Kemali asukohast.
Duo 4
H1:E89
Zeynep avastab, et on päriselt rase. Kemal ja Nihan on koos õnnelikud. Zeynep helistab Emirile ja avaldab nende asukoha. Emiri mehed leiavad Kemali ja hoiavad teda sihikul. Emir läheb Nihani juurde ja ähvardab Kemali lähedastele viga teha.
Duo 4