Armastuse saar: nädala kokkuvõte
T 01:30

“Armastuse saar” on tagasi uute iganädalaste osadega. Laura Whitmore’iga liitub kuulsustest koosnev paneel, et üheskoos kogu maa lemmikvilla värskemaid uudiseid ja kuulujutte lahata. Vaatajale pakutakse ohtralt eksklusiivseid klippe, intervjuusid ja pilguheite tänavuste saarekülaliste elu parimaks suveks valmistumise telgitagustesse.

  • PäritolumaaSuurbritannia
  • Valmimisaasta2021
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H7:E3
Laura Whitmore koos kuulsuste superfännidega toovad teie ette iganädalase annuse Armastuse saare uudiseid ja kuulujutte. Pärast päikeseloojangut on täis eksklusiivseid klippe, juurdepääsu kaadritagusele elule ja esimesi otseintervjuusid viimati Villast välja saadetud saareelanikega. Lisaks esitab komöödianäitleja Luke Kempner oma nägemuse selle aasta osalistest.
Duo 4
H7:E4
Pärast päikeseloojangut on kohal teie iganädalase annuse Armastuse saare valitud paladega, juurdepääsuga kaadritagusele elule ja esimestele reaalajas intervjuudele järjekordsete saareelanikega, kes vaatajate lemmikvillast välja saadetakse. Laura Whitmore'iga liituvad Kem Cetinay, Jonas Blue ja Ella Eyre, et lahata kõiki viimaseid uudiseid ja kuulujutte.
Duo 4