Toidu ABC
E-R hommikul

Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.

  • PäritolumaaSuurbritannia
  • Valmimisaasta2017
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis

H6:E24 Parim 6: kivisool, kookosõli ja krõpsude maitse (20.06.2022)

H6:E23 Parim 5: naatriumglutamaat, pistaatsiapähklid, pisaravabad sibulad (20.06.2022)

H6:E22 Parim 4: paprika, brasiilia pähklid ja kitsetooted (17.06.2022)

H6:E21 Parim 3: ananass, D-vitamiin ja leedriõied (17.06.2022)

H6:E20 Parim 2: kuivatatud ploomid, must pipar ja Šveitsi juust (16.06.2022)

H6:E19 Parim 1: datlid, mandlid, või ja haggis (16.06.2022)

H6:E18 Avokaado, värvilised kartulid ja hapu õlu (15.06.2022)

H6:E17 Lõhe, känguru ja spargel (15.06.2022)

H6:E16 Alternatiivne piim, vale kala ja või (14.06.2022)

H6:E15 Krevetikreekerid, sool ja ürdid (14.06.2022)

H6:E14 Early Grey, rebitud sealiha ja dražeekommid (13.06.2022)

H6:E13 Kalmaar, multivitamiinid ja Clotted cream (13.06.2022)

H6:E12 Tequila, karpkala ja magusad tsitrusviljad (10.06.2022)

H6:E11 Gelato, rumm ja piparmünt (10.06.2022)

H6:E10 Eukalüpt, hapukapsas ja külmutus (09.06.2022)

H6:E9 Tee, rosmariin ja merevetikad (09.06.2022)

H6:E8 Krokodill, tursamaksaõli ja soolakringlid (08.06.2022)

H6:E7 Parmesan, paprika ja munad (08.06.2022)

H6:E6 Skyr, austrid ja maasikad (07.06.2022)

H6:E5 Juust, laim ja Parma sink (07.06.2022)

H6:E4 Käsitööõlu, tomat ja anšoovis (06.06.2022)

H6:E3 Merekarbid, vahukommid ja pesto (06.06.2022)

H6:E2 Tuhksuhkur, risoto ja leivakali (03.06.2022)

H6:E1 Rohelised oad, maisipirukad ja kammkarbid (03.06.2022)