Keelatud vili
E-N 07:35, R 07:15

Kohvikus töötava Yildize elu muutub, kui ta tutvub rikka seltskonnadaami Ender Arguniga. Ender peab lahutamisplaane oma abikaasast Halitist ning kavatseb kaasata sellesse Yildize. Ta teeb Yildizele tööpakkumise. Yildize õde Zeynep asub aga tööle Haliti sugulase ja äripartneri Alihani ettevõttes.

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2022
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H6:E455
Yıldız saadab Emiri ja Sedai Julia tallu naise kohta uurima. Dogan kurdab Juliale oma mure. Enginil hakkavad tekkima tunded Zeynepi vastu. Yildiz ja Ender kehastuvad taas spiooniks. Kumru lubab isale, et räägib õige pea Selimile tõe enda kohta.
Duo 4
H6:E456
Selim ja Zeynep löövad käed heategevustöös. Zeynep armub Selimisse üha enam ja soovib kiirelt Enginist lahutada. Ender ja Yildiz arvavad, et Julia on Dogani armuke. Dogan läheb Selimi vastuvõtule, et teda paremini tundma õppima. Dogan palub Selimit jälitada. Mete räägib Doganile, et Selim ja Handan on paar.
Duo 4
H6:E457
Emirile hakkab meeldima Julia parem käsi Tugce. Ka Tugce on Emirist huvitatud ja nad kohtuvad. Selim tahab Ezgile tutvustada oma vanemaid. Dogan teeb Handanile ettepaneku hakata tema Londoni ettevõtte tegevjuhiks. Handanit üllatab Dogani ettepanek ja ta soovib välja uurida, miks ta tema välismaale saata tahab.
Duo 4
H6:E458
Julia saab teada, et Ender ja Yildiz tahavad tema ja Dogani suhte paljastada. Kumru on pettunud, et Selim pole talle rääkinud sellest, et on haigla omanik. Samuti veendub Kurmu, et Selimi ema on ebameeldiv naine. Dogan väidab Yildizile, et Julia on vaid tema sõber. Handan palub Selimil end lennujaama ära viia ja ta tunnistab Handanile, et Ezgi on tema kallim.
Duo 4
H6:E459
Handan vaid teeskleb oma ärasõitu ja jääb tegelikult kodumaale. Ta näeb, et Kumru on Selimiga koos. Dogan viib Julia Yildiziga kokku, et tõestada, et nende vahel on vaid sõprus. Ender esitab Doganile tingimused, mil ta on nõus abielu lahutama.
Duo 4
H6:E460
Yildizil on Juliaga seos uus plaan. Handan räägib Doganiga, et keegi ei tohiks teada saada, et ta Selimiga suhtes oli. Ta sõidab ära Londonisse. Zeynep on Selimist üha rohkem sisse võetud. Ta räägib Selimile tõe oma abielu kohta. Selimile avaldab Zeynepi ausus muljet. Dogan survestab oma tütart, et ta räägiks võimalikult ruttu Selimile tõde. Emir valetab Tugcele, et Caner ja Selen on kallimad.
Duo 4
H6:E461
Yildiz läheb ema, õe ja sõpradega Seleni uude töökohta tema esinemist vaatama, kuid nad võetakse vahi alla, kui tuleb välja, et tegu on lõbumajaga. Zeynep palub Enginilt lahutust, Engin aga Zeynepilt võimalust jääda sõpradeks. Caner jääb Selimile koos Enderiga haiglas vahele.
Duo 4
H6:E462
Kumru otsustab lõpuks Selimile kirjutada, kuid Selim on juba osa tema valedest teada saanud. Juhuse tõttu näeb Selim Kumrut häärberist lahkumas ja saab teada tema pärisnime ja isiku. Selim on murtud. Kumru kardab Selimit kaotada ega suuda kirja talle jätta. Enderi vale tõttu tahab Julia Yildizile kätte maksta. Ender ja Dogan ei suuda lahutuse tingimustes kokkuleppele jõuda. Dogan otsustab kolida häärberist hotelli.
Duo 4
H6:E463
Selim annab Kumrule võimaluse talle tõde rääkida, aga Kumru ei suuda ikka seda teha. Zeynep kolib Engini juurest tagasi Yildizi juurde. Engin on kurb, et jääb taas üksi, kuid Ender astub üsna pea ta uksest sisse. Ta teeb Enginile ettepaneku luua ehtefirma. Yildizil tuleb idee viia Julia ja Engin kokku.
Duo 4
H6:E464
Ender ei anna Enginile oma äriplaani teemal sõnaõigust. Yildiz tahab näha, kuidas Dogan reageerib Yildizi plaanile Engin ja Julia kokku viia. Emir ja Tugce õpivad teineteist paremini tundma. Yildiz teeskleb Doganiga hotellis kohtumist, et Enderile õppetund anda. Tegelikult on Julia ja Dogani vahel siiski enamat kui sõprus.
Duo 4