Vallaline kaunitar
L-P 12:50

Uus hooaeg! Armastust hakkab otsima „Poissmehe“ 25. hooajast tuntud Michelle Young. Esimeses osas kohtub ta 30 nägusa ja eduka noormehega, kes kõik püüavad teda esmakohtumisel rabada. Kes saab esmamuljeroosi ja kes peab juba esimesel õhtul lahkuma?

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2022
H19:E6
Kaunitarid valivad kaks õnnelikku kavaleri, kellega minna senise teekonna kõige olulisematele kohtingutele. Gabby ja Rachel peavad roositseremoonial langetama raskeid otsuseid, kuigi paljud otsad on endiselt lahtised.
Duo 4
H19:E7
Gabby ja Rachel mõlemad külastavad oma kavaleride kodulinnasid. Kuna potentsiaalsed kihlused on juba silmapiiril, püüavad kaunitarid peredega kohtumisi maksimaalselt ära kasutada.
Duo 4
H19:E8
Rachel ja Gabby taaskohtuvad hooaja 14 unustamatu kavaleriga. Kaunitarid vastavad põletavatele küsimustel ja tervitavad näitlejaid Billy Eichneri ja Luke Macfarlane’i, kes nendega laval liituvad.
Duo 4
H19:E9
On esimene ööbimistega kohtingute nädal. Gabby jätab Erichi juhuse hooleks ja asub seiklema koos Johnnyga. Racheli panused on Tino peal.
Duo 4
H19:E10
Erich ja Gabby on ristteel ja peavad vastu võtma raskeid otsuseid. Nii James kui Zach teevad šokeeriva avalduse oma tunnete kohta.
Duo 4
H19:E11
Rachel ja Gabby on stuudios Jesse Palmeriga, et vaadata otsa viimaste kohtingute ja peredega kohtumiste draamadele.
Duo 4