Vallaline kaunitar
L-P 12:55

Uus hooaeg! Armastust hakkab otsima „Poissmehe“ 25. hooajast tuntud Michelle Young. Esimeses osas kohtub ta 30 nägusa ja eduka noormehega, kes kõik püüavad teda esmakohtumisel rabada. Kes saab esmamuljeroosi ja kes peab juba esimesel õhtul lahkuma?

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2022
H19:E2
Gabby ja Rachel üllatavad kavalere bikiinivõistlusega, mille parimatele on auhinnaks pääse grupikohtingu järelpeole. Tüdrukud näitavad meestele, et selles seikluses on nemad juhid.
Duo 4
H19:E3
Ameerikamäelik nädal lõpeb roositseremooniaga, kus kaunitarid teevad otsuse, mis muudab terve ettevõtmise edasist käiku.
Duo 4
H19:E4
Kavalerid seiklevad oma armastuse näitamiseks läbi terve Euroopa ja kaks õnnelikku saavad võimaluse veeta Pariisis romantilise hetke kaunitariga. Gabby tahab, et kavalerid tõestaksid, et nad on valmis tema südame eest võitlema.
Duo 4
H19:E5
Gabby, Rachel ja nende allesjäänud 14 kavaleri jätkavad oma armuõnne otsimist Euroopas. Logan otsustab rääkida oma tunnetest, Rachel teeb šokeeriva avalduse, mis mõjutab kõiki tema kavalere.
Duo 4
H19:E6
Kaunitarid valivad kaks õnnelikku kavaleri, kellega minna senise teekonna kõige olulisematele kohtingutele. Gabby ja Rachel peavad roositseremoonial langetama raskeid otsuseid, kuigi paljud otsad on endiselt lahtised.
Duo 4
H19:E7
Gabby ja Rachel mõlemad külastavad oma kavaleride kodulinnasid. Kuna potentsiaalsed kihlused on juba silmapiiril, püüavad kaunitarid peredega kohtumisi maksimaalselt ära kasutada.
Duo 4