Saladused
K 16:35, E-T, N 16:30

Lugu väikesest tüdrukust Liisist, kelle ema sureb haiglas ja hakkab oma pisitütart teispoolsusest külastama. Olukord muutub aga keeruliseks siis kui Liisi adopteeritakse kasuperre.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2014
Saade on järelvaadatav
H2:E7
Inetu pardipoja kättemaks
Lugu 14-aastasest Kaist, kes satub oma välimuse tõttu koolikiusamise ohvriks. Ta talub vaikselt sagedasi solvanguid ja korjab oma hinge viha ning kättemaksusoovi. Ja kättemaksuaeg saabubki. Kaist on saanud telestaar ja nüüd ei jäta ta kasutamata võimalust oma kiusajatele kätte maksta.
Duo 4
H2:E8
Armastuse pärast
Südamlik lugu sõprusest ja armastusest, kus õnnetu juhtum muudab terve sõpruskonna elu. Ühelt poolt süümepiinad, teiselt poolt sõbra valu ja teadmine, et ta ei ole enam kunagi võimeline oma jalgadel liikuma.
Duo 4
H2:E9
Ilus elu
42-aastane rikas mees Aimar kutsub juba pärast mõnekuulist kohtamisperioodi 21-aastase Thea enda juurde elama. Sedakaudu satub tagasihoidlikest oludest pärit tudengineiu keset küllust - avarasse majja, uhketele reisidele ja säravasse seltskonda, kuid elureeglid hoopis teised…
Duo 4
H2:E10
Peiu hukk
Traagilise lõpuga armastuslugu, kus pöörane poissmeesteõhtu võtab ettearvamatu pöörde ja erilise pulmapeo asemel tuleb hakata ette valmistama peielauda.
Duo 4
H2:E11
Ema pahnahobi
Humoorika peredraama keskmes on seekord ema Mai, kes kogub kõike ja kõikjalt. Pahnahobi on laastamas juba perekonna elukorraldust ja omavahelisi suhteid ning poeg Aare otsustab ema radikaalselt valiku ette panna. Kas kolikogumine või perekonnasuhted?
Duo 4
H2:E12
Teistmoodi
Lugu alternatiivse välimusega Karmenist, kes on 5-aastase tütre ema ning peab iga päev võitlust oma eksistentsi eest, sest näeb teistmoodi välja.
Duo 4