Saladused
E-R päeval

Lugu väikesest tüdrukust Liisist, kelle ema sureb haiglas ja hakkab oma pisitütart teispoolsusest külastama. Olukord muutub aga keeruliseks siis kui Liisi adopteeritakse kasuperre.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2015
Saade on järelvaadatav 14 päeva
H4:E7
Napsilembeline Marge süüdistab oma 13-aastast tütart Eget alusetult raha varastamises. Naine kaotab ensevalistuse ja läheb tütrele kallale ning Egel tuleb kodunt põgeneda…
Duo 4
H4:E8
30-aastane Eneken on rahul oma eluga jõuka ettevõtjast elukaaslase seltsis: ta ei pea tööl käima, naudib tarbimist, suhtlemist ja saab rahulikult tegelda oma eelmisest kooselust 7-aastase tütre Lenna kasvatamisega. Kuid kui Viljari firmat tabab ränk pankrot, variseb see ilus elu kokku...
Duo 4
H4:E9
12 aastat abielus olnud Kristi tunneb, et Margus ei muutu ja naine mõistab, et ei jaksa ning ega taha olla oma mehele lapsehoidja või ema. Ja kui mees puhkuserahade eest hoopis uue teleri ostab, otsustab Kristi abielu lõpetada. Üheksa aastat elavad Kristi ja Margus lahus, ent ometi ei jäta mees jonni ning üritab iga hinna eest naist tagasi võita. Kui kätte jõuab taaskord pulmapäev, selgub, et abielu registreerida siiski uuesti ei saa...
Duo 4
H4:E10
Südamlik lugu tütre armastusest isa vastu, mis kahjuks on ühepoolne. Nimelt on Karolini suhted eraldi elava isaga terve lapsepõlve olnud põgusad. Kui neiu pärast gümnaasiumi lõppu isa kodulinna ülikooli läheb, saavutatakse kokkulepe, et ta võib isa juures elama hakata. Kuid paraku on ta isa jaoks jätkuvalt vaid keegi, keda võimalust mööda ära kasutada.
Duo 4
H4:E11
Lugu ühest suhtesasipuntrast, kus komandeeringust naasnud töökaaslaste kallimad on vahepeal leidnud teineteist ja omavahel kokku kolinud.
Duo 4
H4:E12
Lõbus pulmatrall! 20-aastane Maret on oma poiss-sõbrast Margusest rasedaks jäänud ja nõukogude moraali seisukohast ning vanatädi Alviine survel peavad tulevased lapsevanemad ikka enne lapse sündi ka abiellu astuma. Ja nii algavad üheaegselt ettevalmistused nii lapse sünniks kui pulmapeo korraldamiseks, siis võtab aga kogu tegevus ootamatu pöörde.
Duo 4
H4:E13
27-aastane ilus Harry elab oma elukaaslase Jaanikaga, ent tunneb ennast eduka naise kõrval alaväärsena. Harryle meeldib aga madalat enesehinnangut upitada väga noori tüdrukuid võrgutades.
Duo 4
H5:E1
Koomiline suhtelugu, mille tegevus leiab aset kolmes erinevas Eesti väikelinnas. Nimelt ei suuda 20-aastane Gerda teha valikut kolme erineva noormehe vahel, kes elavad eri paikades ning kes üksteise olemasolust ei tea.
Duo 4
H5:E2
16-aastane Sigrid tunneb end üksiku ja mahajäetuna ning hakkab otsima armastust netiportaalides. Ta leiab noormehe, kellega otsustab kohtuda. Kohting võtab aga ootamatu pöörde.
Duo 4