Saladused
E-R päeval

Lugu väikesest tüdrukust Liisist, kelle ema sureb haiglas ja hakkab oma pisitütart teispoolsusest külastama. Olukord muutub aga keeruliseks siis kui Liisi adopteeritakse kasuperre.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2016
Saade on järelvaadatav 14 päeva
H6:E5
Plahvatusohtlikus suhtekolmnurgas ema-poeg-pruut on üks ilmselgelt üleliigne!Vaesepoolsest perest pärit 20-aastasel Brittal tuleb kõrghariduse omandamise kõrval teenida lisaraha kohvikus töötades. Noortel areneb suhe, kuid õige pea hakkab Brittat häirima, et noormehe isa poolt mõne aasta eest maha jäetud ema Moonika ei pea noorte elu suhtes mingit distantsi.
Duo 4
H6:E6
Traagiline lugu 26-aastasest Kirsist, kes saab ühel päeval teada, et tal pole lootust enam lapsi saada ja selle põhjuseks on lapseeas läbielatud sünnitus. Tookord lapsendamisele antud tütre kohta ei tea naine midagi, enne kui 13-aastane Piia ta ise üles otsib.
Duo 4
H7:E1
Põlvest põlve ja suust suhu kõneldud lugu viib meid ajas tagasi. Nimelt räägitakse siiani, et 200 aastat tagasi kinkis üks rikas mõisnik vaesemale naabrile ootamatult oma maadelt kuus talu ning naitis temaga veel ka oma uhke tütre. Külarahva seas liikus aga jutt, et see liit sündis ainult tänu ühele nutikale talupoja nõuandele.
Duo 4
H7:E2
Armusuhe endast noorema kolleegia osutub farsiks! Arhitektuuribüroo juhi ja omaniku Susanna jaoks on oma firma olnud enda elu alustalaks, kuni ta võtab tööle äsja ülikooli lõpetanud Robini. Robin paneb Susanna tundma taas noore ja seksikana ja see ei jää kollektiivile märkamatuks. Viimase piisa kollektiivi karikasse annab Susanna siis, kui otsustab koosolekul suure projekti juhtimise anda just Robinile.
Duo 4
H7:E3
Vanglast põgenemine saab olema eesmärk omaette! Noorukieas vanglatrellide taha sattunud Mareki kinnisideeks on vanglast põgenemine. Ja seda mitte hirmust vaid hoopis au ja kuulsuse pärast, et luua enda ümber müüt kui ühest kuulsast põgenejast. Kuid järjest rangemale rezhiimile mõistetuna on ka iga järgmine põgenemine üha keerulisem.
Duo 4
H7:E4
Anni tutvub ühel kaunil päeval rannas Egoniga, kes päästab ta kiusava ja ahistava võõra noormehe küüsist. Egoniga tormiliselt areneva suhte kõrval ei jagu Annil enam oma sõbranna Heleri jaoks nii palju aega kui enne. Nii harjubki Heleri taas üksi käima ja olema, kuni ühel päeval randa minnes puutub kokku seal aega veetva Egoniga, kes pole seal aga mitte sugugi Anniga. Heleri otsustab nähtust ka Annile rääkida. Muidugi ei usu Anni algul Heleri juttu nii et viimasel ei jää lõpuks muud üle kui seada sõbranna ise silmitsi alasti tõega.
Duo 4
H7:E5
Lõbus külalugu viib meid vabariigi alguspäevadesse, kus heausklikud külaelanikud avastavad maavälised jõud ning panevad nad kohe ka enda kasuks ka tööle. Küla hakkab koguma au ja kuulsust. Kogu edulugu muutub aga hapraks tõe selgudes.
Duo 4
H7:E6
Alati ei ratsuta õnnetu printsessi juurde prints valgel hobusel. Ta võib olla üsna tagasihoidliku olemisega mees, kes näib toovat lahenduse üksikema Aire ellu. Ainult, et tal on üks saladus - ja kui seda Aire teadnud oleks, siis ei oleks see lugu kunagi alanudki.
Duo 4
H7:E7
Kõrvalsuhtest armuvõrku! 30-aastane abielus ja kahe lapsega Paul saab oma armukese Agnese käest teada, et ootab last. Agnese soov on, et ettevõtjast Paul oma pere hülgaks ja hoopis temaga kooselu alustaks. Kompromissina tehakse kokkulepe, et Paul maksab korralikult lapsele elatist, kuid muul moel teda oma ellu ei võta. Lapse kasvades pole Agnes aga sellise lahendusega rahul ja üritab Pauli järjest suurema survega panna poja elus osalema, vastutama ning leiab ettekäändeid ka üha rohkema raha küsimiseks. Sellest häiritud Paul kohtub aga ühel õhtul 10 aastat hiljem pubis alkoholijoobes Taunoga, kes paneb ta kahtlema, kas Paul ikka ongi Eero isa...
Duo 4
H7:E8
Muusikaline versioon tõestisündind loost! Jaanis elab mugavat topeltelu kuniks kahe naise pidamine peaaegu lõpetab kõik ta suhted. Riukalik mõistus leiab aga lahenduse, mis ta suuremast katastroofist võiks päästa, vähemalt nii arvab Jaanis ise.
Duo 4