Kolmapäeval kell 21.00 alustas südamlik saatesari „Rääkimata lugu“ ning kohe pärast seda uus kodumaine draamasari „Pilvede all“.

Tänavusel emadepäeval linastunud Carmen Pritson-Tamme erisaade „Rääkimata lugu“ sai vaatajatelt eriti sooja vastuvõtu. Nüüd on sellest välja kasvanud samanimeline saatesari. Igal kolmapäeval kell 21.00 toome vaataja ette ühe loo, mille peategelased on eemal ühiskonna tähelepanust ja armastusest. Vahel on need lood hirmutavad ja uskumatud, kuid alati inimlikud ning liigutavad. „Rääkimata lugu“ annab saate peategelastele võimaluse oma lugusid teistega jagada. Selleks, et nad leiaksid uut lootust ja meelekindlust, kingime omalt poolt neile ühe imekauni hetke. Homses avasaates räägib meiega 18-aastase Kätlin Pillai, kes on haiglavoodis lamanud juba 15 aastat.

Kell 21.30, kohe pärast „Rääkimata lugu“, algas Kanal 2s uhiuus kodumaine draamasari „Pilvede all“. See on romantiline, eluline ja haarav lugu kolmest täiskasvanud poolõest (Elisabet Tamm, Inga Allik ja Liis Haab), kes on erinevad kui tuli ja vesi. Elu on nad lahku viinud, kuid ema ränk terviseprobleem toob nad taas kokku. Paralleelselt nende igapäevaelu rõõmude ja muredega hargneb lahti ka hirmutav mälestuspilt lapsepõlvest ning kildhaaval selgub tüdrukute ühine lapsepõlvesaladus – üks saatuslik öö kaugelt minevikust, mille needus jälitab neid tänini. Teistes osades Ain Lutsepp, Priit Loog, Rein Oja, Rita Rätsepp, Juss Haasma, Liina Olmaru jpt. Sarja toodab sama tiim, kes seisab ka hittsarja „Kelgukoerad“ taga.

Lisaks alustas kell 20, kohe pärast „Reporterit“, teravatoimeline retrosaade „Kadunud maailm“, mis toob ekraanile legendaarse "Politseikroonika" unustamatud hetked ja vaatleb neid tänasest vaatenurgast. Vahepeal möödunud ajaga on meie elu sedavõrd muutunud, et paljud tollased kaadrid ja teemad mõjuvad juba igaveseks kadunud maailmana, mõned tekitavad aga jätkuvalt kibedat äratundmist...

Lisainfo:
Heili Klandorf
avalike suhete ja turundusjuht
Kanal 2
6662458
heili@kanal2.ee