"Igavene armastus" on Türgi armastuslugudele omaselt täis kirge, temperamenti, pisaraid, suuri tundeid ja pöördelisi hetki, mis kõik haaravad vaataja endasse ja on naelutanud miljoneid silmapaare igapäevaselt ekraanide ette.

Kemal (Burak Ozcivit) on noor mees, kes on lõpetamas kaevandusinseneri eriala ülikoolis. Samal ajal töötab Kemal ka laevadel ja kogub raha pere üleval pidamiseks. Ta ei ela jõukat elu, kuid ta ei kurda kunagi vaesuse pärast.

Nihan (Neslihan Atagul) on seevastu noor ja ilus naine, kes on pärit rikkast perekonnast. Ta on maalikunstnik ja naudib elu, joonistades erinevaid portreesid.

Ühel päeval jätab Nihan maha oma jõuka elu ja astub bussile, et leida maalimiseks inspiratsiooni järgmise näituse jaoks. Nihan ja Kemal põrkavad selles samas bussis juhuslikult kokku. Esimesest silmapilgust on nende vahel keemia ja vastupandamatu tõmme teineteise poole. Nihan joonistab salaja Kemali portree, samal ajal kui Kemal salaja Nihanit jälgib. Nende armuvad ja soovivad abielluda.

Saatusel on aga väga erinevatest maailmadest pärit armunute jaoks midagi muud varuks kui ühine tulevik. Kemal peab töö tõttu lahkuma ja Nihan on sünge minevikusaladuse tõttu sunnitud abielluma hoopis pahatahtliku Emiriga, keda ta ei armasta.

Kui Kemal saatuse keerdkäikude tahtel viis aastat hiljem Nihani ellu tagasi ilmub, ei ole kummalgi võimalik enam oma tunnete eest põgeneda. Põhjalikult muutunud Kemal on tagasi Istanbulis, et seista silmitsi Nihani, Emiri ja kõige muuga, mille eest ta põgenes.

Kirglikus teleseriaalis näeb lugu puhtast armastusest rikka neiu ja vaese noormehe vahel, kelle eluteed pole mõeldud ristuma. Kas Kemalil õnnestub teada saada tõde Nihani mineviku kohta? Kas Kemal ja Nihan tulevad toime takistustega oma teel ja suudavad üksteist edasi armastada?

 

„Igavene armastus“ alustab Duo4-s juba 8. aprillil kell 19.30 ja on ekraanil igal argipäeval.

 

•    „Igavene armastus“ (Kara Sevda) on saanud märgilise tähenduse Türgi sarjade rahvusvahelises ajaloos olles esimene ja ainus Türgi sari, mis on võitnud Emmy auhinna.
•    Sari on tõlgitud rohkem kui 50 keelde ja seda näidatakse enam kui 110 riigis, mille seas on lisaks Türgile näiteks ka Hispaania, Saksamaa, Kreeka, Ungari, Maroko, Prantsusmaa, Serbia, Rumeenia, Iraak, Slovakkia, Ukraina, Albaania, Iraan, Mehhiko, Boliivia, Panama, Uruguay, Ecuador, Sloveenia ja Paraguay.
•    „Igavene armastus“ YouTube'i kanalil on kokku peaaegu 3 000 000 000 vaatamist ja see on platvormil üks vaadatumaid Türgi sarju.