Briti terviseguru ja telenägu Michael Mosley toob Duo 4 ekraanile kaks elumuutvat tervisesarja “Kolme nädalaga tervem keha” ja “Kolme nädalaga kuus kilo kergem”. Saadetes jagatakse tõeliselt toimivaid lahendusi, inspireerivad näpunäited ja lihtsaid retsepte, mis aitavad ülekaalulistel inimestel naasta õnnelikuma, tervislikuma ja saledama elu juurde. 
 

 

“Kolme nädalaga kuus kilo kergem” on eksperiment, kus Mosley võtab vastu väljakutse juhendada viit ülekaaluga võitlevat inimest, pakkudes neile täielikku elustiili ja toitumise ümberkujundamist vaid kolme nädalaga. Esimene episood käsitleb seost toidu ja toitumisega, teine keskendub treeningule ja füüsilise vormi parandamisele. Viimane osa vaatleb aga tervisliku rutiini säilitamise viise. Saade alustab Duo 4s 10. juunil kell 18.00.

 

Saatesarjas “Kolme nädalaga tervem keha”  läbivad kaheksa osalejat füüsilise ja vaimse ümberkujunemise, mis toob nende ellu positiivseid muutusi. Saatejuht Mosley kasutab uusimaid meditsiiniteadmisi ning kõikehõlmavaid tervise- ja treeningprogramme, et muuta oma keha ja meelt põhjalikult ja mõõdetaval viisil. Koos tipptasemel meditsiiniekspertidega lükkab Mosley ümber levinud müüdid ja väärarusaamad ning annab näpunäiteid jätkusuutliku kaalukaotuse ja parema heaolu poole. Saade jõuab Duo 4 ekraanile 18. juunil kell 18.00.


 

Oma meditsiinialaste teadmiste ja karismaatilise lähenemisega annab Michael Mosley ka televaatajatele võimaluse oma tervist kontrollida ja muuta oma elu.