Esmapäeval, 22. mail stardivad Duo 4 kanalil meelelahutuslike tõsieluarjade „Esmakohtingud“ (First Date), „Õhtusöök kahele“ (Dinner Dates) ja „Poissmees“ (The Bachelor) uued hooajad.

 

Humoorikas romantika-tõsielusarja „Esmakohtingud“ igas osas elame kaasa mitmete paaride esmakohtingutele õdusas restoranis. Ärevus, põnevus ja lootus igavesele armastusele käivad siin käsikäes, sest pimekohtingule saabuv naine ega mees ei tea, kes teda seal ees ootab. Suhteid aitab sättida restorani värvikas personal ettekandjatest kuni baarmenini välja. „Esmakohtingud“ telekanalis Duo 4 esmaspäevast reedeni kell 18:00.

 

Öeldakse, et armastus käib kõhukaudu! Särtsakas kohtingusaade „Õhtusöök kahele“ paneb selle väite otseses mõttes proovile. See on saade, kus inimesed loodavad leida tõelist armastust toiduarmastuse abil. Igas episoodis valib saates osalev mees või naine välja viiest menüüst kolm ning läheb nende kolme menüü kokku panija juurde koju pimekohtingule. Pärast kolme kodus valmistatud einet ja kohtingut sätivad kõik kolm võõrustajat end valmis õhtuks uhkes restoranis, kuid osaleja valib nende sest vaid ühe. Kaotajatel tuleb leppida kiirtoiduga üksi kodus. „Õhtusöök kahele“ esmaspäevast neljapäevani kell 20:30.

 

Duo 4 ekraanile jõuab ka USAs juba kakskümmend aastat vaatajaid rõõmustanud emotsioone täis populaarse tõsielusarja "Poissmees" 26.hooaeg. Uue poissmehena võtab koha sisse Clayton Echard, keda sarja fännid mäletavad Vallalise kaunitari Michelle’i emotsionaalsest ja pisaraterohkest hooajast. Claytonil on hea süda, ta armastab kutsikaid ja tantsimist ning on nüüd valmis leidma oma elu armastuse. „Poissmees“ esmaspäevast neljapäevani kell 22:25.