Kanal 2-s alsutas uut hooaega draamasari „Pilvede all“. Sarja eelmine hooaeg lõppes põnevalt ja viskas õhku küsimuse, kes oli see ootamatu külaline, kes Kertu ja Eriku soolaleivapeole saabus ning mis sel õhtul edasi juhtus...

Sarja produtsent Toomas Kirss ütleb, et uude hooaega on panustatud varasemast veelgi rohkem. “Meil ei olegi varem nii keerulist hooaega olnud, aga tulemus on seda väärt,” nendib Kirss. “Osa võtteid toimus stsenaariumi kohaselt Kopenhaagenis ja siinkohal erilised tänusõnad Eesti saatkonna töötajatele, kes meile võtete ettevalmistamisel südamest abiks olid.”

Neil, kes sarjas toimuvaga kursis, on eelmise hooaja lõpust kindlasti palju vastuseta küsimusi ja Kirsi sõnul annab avaosa neile küsimustele ka vastused. Lisaks toob uus hooaeg juurde ka paar uut tegelast. “Jätkuvalt on, kellele kaasa elada ja keda maapõhja kiruda,” muigab Kirss. “Küllap see ongi põhjus, miks seda sarja oodatakse ja vaadatakse – selles on midagi meie kõigi elust. Ja kui Eesti inimene tavaliselt ju ei räägi, mis südamel, siis meie tegelased räägivad ning ehk on sellest abi ka vaatajale.”

Aga ikkagi, mis siis uuel hooajal juhtuma hakkab? Kirss ei soovi kaarte avada, pealegi saab vaataja oma küsimustele vastused juba mõne tunni pärast. “Aga mis sinu enda elus täna juhtus? Või eile, üleeile, eelmisel nädalal või kaks kuud tagasi? Mitte midagi? Vale vastus. Absoluutselt iga inimese elust saaks haarava telesarja. Tuleb ainult asjadest rääkida nii, nagu asjad on. Seda me igal kolmapäeva õhtul teemegi!”

 "Pilvede all" on Kanal 2 eetris kolmapäeviti kell 21:30!