Majajahtijad: Remondime!
P 11:55, L 11:50

Paar otsib kaasaegset, kuid maalähedast kodu, kus saaks oma tütart kasvatada. Pärast kinnisvara leidmist ja renoveerimistööde alustamist avastavad nad probleemi, mille korda tegemiseks kulub peaaegu kolmandik nende eelarvest.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2016
Saade on järelvaadatav 7 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H10:E7
Renoveerimine uudistes
Perelisa ootav paar müüb maha oma vana maja ning jookseb nüüd võidu ajaga, et lõpetada õigeks ajaks remont oma uues Silver Lake'i kodus Californias.
Duo 4
H10:E8
„Jah“-sõna renoveerimise ajal
Kui kihlunud paar alustab oma rannamajas remonti, algab võidujooks ajaga, et renoveerimistööd enne altari ette astumist valmis saada.
Duo 4
H10:E9
Sõjaväepere remondilahing
Sõjaväepere seisab silmitsi mitmete probleemidega, mis on seotud disaini, hallituse ja isegi tervisega, renoveerides oma unistuste kodu Austinis, Texases.
Duo 4
H10:E10
Surf, liiv ja remont
Naine, kes on olnud terve elu üürnik, vaevleb eelarvemurede ja probleemsete renoveerimistööde käes, lootes saada endale ja oma lemmikloomadele viimaks ometi päris oma kodu Manhattan Beachil, Californias.
Duo 4
H10:E11
Vintage remont, vintage probleemid
Paar otsib oma endale esimest kodu Californias Glendale'is. Pärast maja leidmist käärivad nad käised üles ja alustavad remonti, kuid nende vintage kodus on pinna all peidus palju vintage probleeme.
Duo 4