Lotovõitja unistuste kodu
E-N 19:25

Craig on äsja võitnud lotoga miljon dollarit ning otsustanud selle kulutada Indianas maa ostmiseks. Kas ta valib filmilikult täiusliku maja, renoveerimist vajava maja või hoopis ajaloolise kodu?

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2017
Saade on järelvaadatav 7 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E5
Unistuste kodu muusika kodulinnas
Kansase paar võidab lotoga miljon dollarit ja saab viimaks võimaluse kolida oma unistuste linna Nashville’i. David Bromstad aitab neil leida maja, kuhu mahuvad külla tulema kõik nende viis täiskasvanud last.
Duo 4
H2:E6
Unistuste kodu Utah' mägedes
Nelly ja Pablo jõudsid abielus olla vaid loetud kuud, kui nad lotoga miljoni võitsid. Nüüd aitab David Bromstad neil koos sugulasest abilisega leida unistuste kodu Utah’ mägedesse.
Duo 4
H2:E7
Paradiisikodu Puerto Ricos
New Yorgi osariigi lotos miljon dollarit võitnud Ana ja Rafael saavad võimaluse varakult pensioneeruda ja Puerto Ricosse kolida. David Bromstad aitab neil selgusele jõuda, kas nad tahavad tagasihoidlikku maja või hoopis midagi ekstravagantset.
Duo 4
H2:E8
Unelmate rannik
David aitab Massachusettsist pärit ja lotopiletiga neli miljonit dollarit võitnud naisel valida ookeanivaatega maja ja suure hooviga maja vahel.
Duo 4
H2:E9
Unistuste kodu Missouris
Pärast kolme miljoni dollari võitmist saab kolmeliikmeline pere viimaks võimaluse kolida ühetoalisest üürikorterist oma unistuste majja Missouris.
Duo 4
H2:E10
Armas unelmate kodu Alabamas
Californias elavad ema ja poeg on juhusliku lotopiletiga võitnud miljoni. Nüüd otsustavad nad kolida lähemale oma juurtele ja asuvad otsima kodu Alabamasse Tallasseesse.
Duo 4
H2:E11
Unistuste kodu Nebraskas
Missouri lotoga võitnud Carla saab viimaks endale lubada unistuste kodu Nebraskas. Kas David suudab talle leida maja, mille söögilaua äärde mahuks pühade ajal 25 sugulast?
Duo 4
H2:E12
Kodu Neemel
David aitab lotoga võitnud emal ja tema kahel täiskasvanud tütrel leida Massachusettis Cape Codis mugava elamise.
Duo 4