Minu kodu on parim
E-R varahommikul

Jamie Durie ja Abbey Way kutsuvad kaheksat paari välja teenima oma kohta konkursil, paludes neil selleks ümber kujundada katusekorter.

  • PäritolumaaAustraalia
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H8:E18
Meeskonnad jätkavad renoveerimistöid Rhysi ja Tamara minimalistlikus unistuste kodus, kus on lisaks ka jõusaal.
Duo 4
H8:E19
Pärast Rhysi ja Tamara minimalistliku ja moodsa unistuste maja renoveerimise hindamist selgub, milline meeskond võistlust juhib.
Duo 4
H8:E20
Lenore ja Bradley pääsevad lõpuks väljateenitud puhkusele, kui meeskonnad hakkavad Greystanesis Lenore'i maja renoveerima. See maja vajab hädasti armastust ja tähelepanu.
Duo 4
H8:E21
Meeskonnad loovad valgusküllast Hamptoni-stiilis kodu Lenore'i majas, kelle ainsaks sooviks on lastetuba lapselaps Aidenile.
Duo 4
H8:E22
Lenorel on tundeid täis kojujõudmine, pärast oma äsja ümber kujundatud maja nägemist; meeskonnad mõtisklevad, kas Lenore on tänulik või hoopis kangesti pettunud.
Duo 4
H8:E23
Meeskondi kas premeeritakse või noomitakse nende töö eest Lenore majas – nende üldtulemused arvestatakse kokku ja kuvatakse tulemustabelile.
Duo 4
H8:E24
Meeskonnad sõidavad Tasmaaniasse, et muuta Kimmy kodu sajandi keskpaiga stiilis moodsaks vintage-hõnguga elamuks, kust ei puudu ka koera mänguväljak.
Duo 4
H8:E25
Kuulutatakse välja Tasmaania renoveerimisprojekti võitja; kaks madalaima tulemusega tiimi saadetakse aga koju.
Duo 4
H8:E26
Tasmaania kaksikud on tippdisainerid, kuid nende rivaalid võivad vastata Kimmy kõrgetele nõudmistele või alistuda survele.
Duo 4
H8:E27
Algab tõeline võidujooks ajaga – meeskonnad kiirustavad, et oma objekte valmis saada ja renoveerimistöödele viimane lihv anda.
Duo 4