Naistevangla: Oranž on uus must
E-R

Stardib ülimenukas ja rohkelt auhindu võitnud naistevanglasari, mis seni olnud nähtav vaid Netflixi vahendusel. Lugu toetub tõestisündinud loole. Piper Chapman saadetakse oma varases nooruses toime pandud kuritöö episoodi eest vanglasse. Piper pole tänasel päeval enam seesama tuulepäine noor naine, kes kümme aastat tagasi lennujaama tollist kohvritäie narkoraha läbi viis. Ent minevik saab ta kätte. Vabadusse jääb maha armastav poiss-sõber ja palju tulevikuplaane. Algab 15 kuud kestev lunastusteekond, mis võtab aga juba esimestest päevadest ja nädalatest täiesti ettearvamatu suuna.

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2018
H6:E6
Emaka seisund
Ajal, mil Issi tegeleb tagasilöögiga, haub Badison kättemaksu. Flaca leiab oma raadiosaatele kaassaatejuhi. Lorna avastab, et rasedusel on omad eelised.
Duo 4
H6:E7
Muutuste tuuled
Badison üritab taastada Caroli poolehoidu. Blanca ihkab rasestuda ja Nickyl on selleks plaan. Caputo ja Figueroa suhe areneb.
Duo 4
H6:E8
Pahandused
Taystee saab fännikirju ja abi ühelt vanalt sõbralt. Piper teeb lobitööd, et Luschek taas kickball’i mängida lubaks. Aleida proovib uut müügitaktikat.
Duo 4
H6:E9
Lõigake läbi kütked
Samal ajal kui Issi endale Barbiga aega ostab, otsib Daya uusi võimalusi oxy sissesmugeldamiseks. Musta Cindy süütunne muserdab tema keha. Red saab võimsa liitlase.
Duo 4
H6:E10
Šokolaadiküpsised
Aleida kasutab ärivõimalust. Anonüümne vihje saanud Caputo asub valvepostile. Luschek püüab aidata Gloriat, kes arvab end ohus olevat.
Duo 4
H6:E11
Noh, see võttis sünge pöörde
Sel ajal kui Red ja Carol Frieda vastu salasepitsusi peavad, hoiab Suzanne Frieda seljatagusel silma peal. Lorna vannub Barbile truudust, kuna Nicky üritab järjekordset vandenõu nurjata.
Duo 4
H6:E12
Topelt probleem
Carol ja Barb valmistuvad sõjaks. Linda korraldab vangla PR-video jaoks vangidele prooviesinemist. Et Piperit probleemidest eemal hoida, sõlmib Alex Badisoniga kokkuleppe.
Duo 4
H6:E13
Ole vaba, 1
Piper saab sõpradelt üllatavaid uudiseid ja ergutust. Vandekohus teeb oma otsuse. Ja suur kickball’i mäng on taas käimas.
Duo 4
H6:E14
Ole vaba, 2
Piper saab sõpradelt üllatavaid uudiseid ja ergutust. Vandekohus teeb oma otsuse. Ja suur kickball’i mäng on taas käimas.
Duo 4
H7:E1
Lõpu algus
Piper pingutab, et kohaneda eluga pärast Litchfieldi. Alex lubab oma nina puhtana hoida. Issi truudusetus vihastab Dayat.
Duo 4