Toidu ABC
N 11:15, R 11:05

Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.

  • PäritolumaaSuurbritannia
  • Valmimisaasta2016
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H6:E1
Rohelised oad, maisipirukad ja kammkarbid
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E2
Tuhksuhkur, risoto ja leivakali
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E3
Merekarbid, vahukommid ja pesto
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E4
Käsitööõlu, tomat ja anšoovis
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E5
Juust, laim ja Parma sink
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E6
Skyr, austrid ja maasikad
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E7
Parmesan, paprika ja munad
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E8
Krokodill, tursamaksaõli ja soolakringlid
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E9
Tee, rosmariin ja merevetikad
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E10
Eukalüpt, hapukapsas ja külmutus
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E11
Gelato, rumm ja piparmünt
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E12
Tequila, karpkala ja magusad tsitrusviljad
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E13
Kalmaar, multivitamiinid ja Clotted cream
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E14
Early Grey, rebitud sealiha ja dražeekommid
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E15
Krevetikreekerid, sool ja ürdid
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E16
Alternatiivne piim, vale kala ja või
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E17
Lõhe, känguru ja spargel
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E18
Avokaado, värvilised kartulid ja hapu õlu
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E19
Parim 1: datlid, mandlid, või ja haggis
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E20
Parim 2: kuivatatud ploomid, must pipar ja Šveitsi juust
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E21
Parim 3: ananass, D-vitamiin ja leedriõied
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E22
Parim 4: paprika, brasiilia pähklid ja kitsetooted
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E23
Parim 5: naatriumglutamaat, pistaatsiapähklid, pisaravabad sibulad
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4
H6:E24
Parim 6: kivisool, kookosõli ja krõpsude maitse
Purustame toiduainete kohta keerlevaid müüte ja laseme teaduslikel argumentidel kõnelda.
Duo 4