Keelatud vili
E-T, N 08:10, K, R 08:05

Kohvikus töötava Yildize elu muutub, kui ta tutvub rikka seltskonnadaami Ender Arguniga. Ender peab lahutamisplaane oma abikaasast Halitist ning kavatseb kaasata sellesse Yildize. Ta teeb Yildizele tööpakkumise. Yildize õde Zeynep asub aga tööle Haliti sugulase ja äripartneri Alihani ettevõttes.

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2022
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H6:E425
Enderi ja Yildizi plaan õnnestub ja nad saavad oodatud tasu, kuid sellest ei piisa Caneri ja Emiri vangist vabastamiseks. Õige pea pakutakse Enderile järgmist tööotsa. Dogan läheb endast välja, kui teda tänaval rünnatakse. Yildiz tõestab Doganile, et Tarcan ei olnud rünnaku taga, nagu ründaja väitis. Samuti veendub mees, et Yildizi ja Tarcani vahel pole midagi.
Duo 4
H6:E426
Caner ja Emir vabanevad vanglast, kuid tänu kellele nad vabanesid, see jääb saladuseks. Rikas Ameerika ärimees Saffet palub Enderi abi rutaka abielu sõlmimise tõttu. Ta soovib, et ta naine kirjutaks alla abieluvaralepingule. Kui naine Istanbuli jõuab, selgub, et tegu on Yildizi õe Zeynepiga. Zeynep olevat Alihanist lahku läinud ja paari kuu eest Saffetiga abiellunud.
Duo 4
H6:E427
Dogan saab teada, et Kumru on kasutanud suure summa ettevõtte raha. Ender, Yildiz ja Asuman annavad Zeynepile nõu, kuidas Saffetilt enne lahutust raha välja pinnida.
Duo 4
H6:E428
Hilal tunnistab Doganile, et armastab teda. Ender soovitab oma vennal Kumrule ehted kinkida, ent Caner peab pettuma, kui näeb Kumrut koos Altayga õhtustamas. Saffet külastab Dogani ja palub tema abi. Kui Dogan keeldub, pöördub Saffet maffia poole. Mehed röövivad häärberist Zeynepi, kuid jäävad Yildizile vahele. Yildiz saab haavata ja mehed viivad mõlemad õed minema.
Duo 4
H6:E429
Kumru tunneb, et Altay hindab teda ning talle hakkab noormees üha rohkem meeldima. Kõik ärkavad häärberis üles kohutava peavaluga. Asuman ei leia oma tütreid üles. Peagi saabub koju Zeynep, kes ütleb, et ta rööviti. Kuid Yildiz jääb kadunuks. Teda hakkab taga otsima Dogan, ent talle öeldakse, et Yildiz on surnud. Ka Ender muretseb, et Yildiziga võis midagi juhtuda. Handan otsib oma vennale sobilikku sekretäri.
Duo 4
H6:E430
Dogan on tõesti murtud, sest ei looda enam Yildizit näha. Siis aga astub uksest sisse Yildiz. Enderile tundub kohe asi kahtlane. Õnneks sattus Sedai Zeynepi ja Yildizi röövijatele peale ja päästis nad, kuid Yildiz viivitab kojutulekuga, et näha Dogani reaktsiooni. Hilal vannub Doganile, et Yildiz lavastas röövi. Dogan palub, et ta asitõendeid otsiks.
Duo 4
H6:E431
Caner lubab Kumrule võla ära maksta. Emiril tuleb lagedale uue ideega, kuidas võlga ära maksta. Ender saab aga endale hotelli võlad kaela. Nüüd, kus naine on päris keerulises seisus, otsustab ta Enginile külge lööma hakata. Emir ja Caner veedavad Kumruga meeleoluka õhtu. Altay ja Zeynep juhtuvad taas kokku. Hilal näeb vaeva, et Yildizi valet päevavalgele tuua.
Duo 4
H6:E432
Ender saab teada, et Altay on talle ähvarduskõnesid teinud. Ender paneb mehe kohe paika. Dogan kutsub Yildizi õhtusöögile, et tõde teada saada. Yildiz räägib kõik ausalt ära. Dogan tunnistab, et armastab Yildizit endiselt. Samas restoranis õhtustavad Ender ja Engin. Ender üritab meest veenda, et just tema on õige naine Engini kõrvale. Engin on Yildiziga tutvudes väga kohkunud.
Duo 4
H6:E433
Yildiz kutsub Enderi ja Engini enda poole õhtusöögile. Engin saadab järgmisel päeval Yildizile tänutäheks uhke lilleseadise, nagu Ender oli talle soovitanud. Ender palub Yildizil minna Enginiga kohvile. Ender soovib, et Yildiz kiidaks mehele teda. Asuman ja Yildiz märkavad, et Engin paistab olevat huvitatud hoopis Yildizist, mitte Enderist. Yildiz nõuab Doganilt, et ta Hilali häärberist minema ajaks.
Duo 4
H6:E434
Engin ja Yildiz kohtuvad kohvikus, aga kui Yildiz mehe peale kohvi ajab, satub ta paanikasse. Engin püüab Yildizit rahustada ning hoiab hetkeks ta käest kinni. Kohvikusse saabunud Kumru arvab, et ta onu ja Yildizi vahel on midagi ja teeb neist pilti. Hilal kuuleb pealt Kumru ja Handani juttu ning räägib kuulujutu edasi Enderile. Hilal saab oma tahtmise – Ender usub, et Engin ja Yildiz on suhtes. Ka Engin tunnistab Enderile, et tema südames on hoopis Yildiz. Ender paljastab Doganile reeturi Altay. Loomulikult tahab ta selle eest Doganilt vastutasuks midagi.
Duo 4