Keelatud vili
E-R hommikul

Kohvikus töötava Yildize elu muutub, kui ta tutvub rikka seltskonnadaami Ender Arguniga. Ender peab lahutamisplaane oma abikaasast Halitist ning kavatseb kaasata sellesse Yildize. Ta teeb Yildizele tööpakkumise. Yildize õde Zeynep asub aga tööle Haliti sugulase ja äripartneri Alihani ettevõttes.

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2022
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H6:E489
Caner asub Dogani ettevõttes tööle. Sibel ja Emir lähevad välja sööma, aga Sibel kohutab Emirit. Julia põgeneb vanglast. Kumru ja Caner teevad autoavarii. Õnneks ei juhtu nendega midagi tõsist.
Duo 4
H6:E490
Yildiz tahab Sedaid vale info andmise pärast karistada ja Sedail tuleb kaheks päevaks Metega kohad vahetada. Kumru ja Caner avaldavad teineteisele armastust. Zeynepit rõõmustab Ata žest. Kumrut häirib pulmade eelne Enderi ja Handani vaheline võistlus.
Duo 4
H6:E491
Emir tõdeb, et Sibel on tema jaoks liiga hullumeelne ja järsk. Kumru soovib koos Yildiziga pulmadeks valmistuda. Dogan kingib Kumru abiga Yildizile kauni kihlasõrmuse. Caneri ülemus Tuncer teeb ettevalmistusi, et Caner kaotaks töö. Ata palub Zeynepit, et ta tuleks võistlusele talle kaasa elama.
Duo 4
H6:E492
Handan kingib Kumrule oma venna häärberi ainult selleks, et Enderist üle olla. Julia laseb Cemali röövida. Handan on sunnitud Cemali päästmiseks täitma Julia soovi. Handan päästab viimasel hetkel Yildizi. Julia viiakse tagasi vangi. Yildiz läheb Enderi, Caneri ja Emiriga puhkusele, kuid seal satuvad nad nägema maffiajõuku.
Duo 4
H6:E493
Zeynep läheb Sedaiga Ata võistlust vaatama, kuid Ata vajab võistluse käigus abi ja Sedai päästab ta. Zeynepil on hea meel, et Ata loobub tavatust spordist. Yildiz ja Ender lähevad maffiajõugu naisele appi ning satuvad ise sündmuste keerisesse. Handan saabub samuti hotelli ja ühineb nendega, arvates, et surnud maffiamees on Enderi ja Caneri onu.
Duo 4
H6:E494
Ender ja Yildiz lavastavad maffiamehe surmas süüdi Handani. Nad otsustavad mehe salaja kuhugi maha matta. Maffiajõuk näeb kaamerasalvestistest, kes nende pealiku röövinud on ning nende ohvriks langeb Yildiz.
Duo 4
H6:E495
Ender päästab Yildizi. Asuman annab Sibelile nõu, et ta laseks Emiril ise teda taga ajada. Politsei võtab maffiajõugu kinni ja tänab Enderit ja Yildizit abi eest. Asuman ja Sedai lähevad ennustajatena Ata ema juurde, et teda Zeynepi eest hoiatada.
Duo 4
H6:E496
Zeynep tuleb just sel hetkel koos Ataga Ata emale külla, kui Asuman ja Sedai seal on. Ata ema hoiatab Atat Zeynepi eest. Zeynepil on oma ema pärast häbi ja ta pakub Atale välja, et nad ei kohtuks enam. Emir küsib Asumanilt nõu, kuidas Sibelist lahti saada. Caner ja Kumru korraldavad heategevusõhtu. Asuman ja Sedai paluvad Atalt ja Ata emalt vabandust. Asuman ja Ata ema leiavad ühise keele.
Duo 4
H6:E497
Ender ja Yildiz pakuvad välja oma versiooni, kuidas nad teineteisele toeks on olnud. Zeynepil on hea meel, et Ata ema enam tema peale pahane ei ole. Kumru ja Caneri heategevusõhtut saadab suur edu.
Duo 4
H6:E498
Käes on Caneri ja Kumru pulmapäev. Caner tunneb end nurka surutuna ning kaob pulmapäeva hommikul, ent ta sõbrad julgustavad teda Kumru juurde tagasi minema. Koos Caneri ja Kumruga abielluvad ka Sedai ja Emir oma pruutidega. Järgmisel päeval tunneb Dogan end halvasti ja saab lastega mängides infarkti. Möödub kaks aastat ja taas lapseootel Kumru külastab oma isa hauda.
Duo 4
H6:E499
Kumrul sünnib teine laps. Caneri ja Kumru ühisele pojale pannakse nimeks Dogan. Asuman leiab just sellise mehe, kellest unistanud on. Peagi peetakse pulmad. Ender ja Yildiz tunnistavad teineteisele, et hoolimata kõigest, mis nende vahel aastate jooksul juhtunud on, jäävad nad lahutamatuteks sõbrannadeks.
Duo 4