Keelatud vili
E, N 08:05, T-K, R 08:10

Kohvikus töötava Yildize elu muutub, kui ta tutvub rikka seltskonnadaami Ender Arguniga. Ender peab lahutamisplaane oma abikaasast Halitist ning kavatseb kaasata sellesse Yildize. Ta teeb Yildizele tööpakkumise. Yildize õde Zeynep asub aga tööle Haliti sugulase ja äripartneri Alihani ettevõttes.

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2021
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H5:E375
Ender töötab selle nimel, et Cagatayl poleks muud võimalust, kui ta ettepanek vastu võtta. Dogan võtab Merici Kuyu Holdingusse tööle. Cagatay ajab Halit Caniga kohtumise ettekäändel Dogani armukadedaks.
Duo 4
H5:E376
Cagatay ja Enderi kihluse uudis šokeerib Yildizit ja Dogani. Kumru on aga löödud, et ei saanud Cagatayle rääkida, et ootab temalt last. Aysel leiab põrandalt positiivse rasedustesti ja usub, et hoopis Yildiz on rase.
Duo 4
H5:E377
Kui vastasmaja korteriühistu juhataja surnuna leitakse, tekivad Emiril Ekini suhtes kahtlused. Meric palub Cagatayl Kumruga rääkida. Kumru otsustab viimasel hetkel, et ta ei tee aborti.
Duo 4
H5:E378
Õnnetu juhtum lähendab ootamatult Kumrut ja Yildizit. Kumru palub Yildizilt andestust. Yildiz kuulab enda südant ja lubab Kumrule, et ta ei räägi tema saladusest kellelegi.
Duo 4
H5:E379
Yildiz tutvub Ekini ja ta sõbranna Gamzega. Yildizil tekib mõte hakata Gamzega äri ajama. Ömeril on Cagatayga omad plaanid. Yildiz püüab Doganile jätta muljet, et pole midagi juhtunud. Ender teeb aga kõik, et Dogan ja Yildiz lahku viia.
Duo 4
H5:E380
Ömer annab Cagatayle unustamatu õppetunni. Enderi seekordne plaan viib Kumru elu pöördepunkti. Meric viib Cagatay ja Kumru kokku, et nad omavahel rääkida saaksid, ent Dogan näeb neid koos.
Duo 4
H5:E381
Kumru avastab, et ta isa on ka tema pangakaardid sulgenud ja tal pole kuhugi minna. Ta hakkab elama oma teenijanna Ezgi tagasihoidlikus kodus, kuid hoiab seda kõigi eest saladuses. Ekin on nõus Ömeri restorani ära ostma.
Duo 4
H5:E382
Yildizit häirib Dogani tusane meel ja ta otsustab tema heameeleks Kumru tagasi koju tuua. Ömeri ärasaatmispeol läheb Enderi ja Yildizi vahel kähmluseks. Kumru on aga otsustanud ise hakkama saada. Dogan paneb Enderi ja Cagatay keerulisse olukorda.
Duo 4
H5:E383
Yildiz aitab Kumru Ekini restorani kelneriks tööle. Ekini ja Kumru vahel tekib kohe säde. Pedagoogi soovituse järgi tuleb Cagatayl ja Yildizil pojaga rohkem aega veeta, mis aga Doganile sugugi ei meeldi. Dogan tunnistab Yildizile oma tunded üles. Yildiz palub mõtlemiseks aega. Ootamatult ilmub välja Kumru ema Handan.
Duo 4
H5:E384
Ender saab teada, et Mericil on Dogani suhtes omad lootused ja ta tahab seda oma kasuks ära kasutada. Ekin ja Kumru leiavad kiirelt ühise keele. Kumru ema Handan süüdistab Kumruga juhtunus Yildizit ja hakkab temaga sõdima.
Duo 4