Pilvede all
E-N 10:25, R 10:30

Kertu on veendunud, et on lõpuks leidnud tõelise armastuse ning keeldub nägemast ohumärke, millele teised tulutult viidata püüavad. Leides Sirje kodust Gunnari asjade hulgast vanad kirjad, tekib küsimus, kas Madis on üldse see, kellena ta ennast siiani on esitlenud. Erik hoiab häid suhteid Liisaga ja püüab olla kannatlik, lootes, et Kertu siiski lõpuks Madise osas silmad avab. Kiku on hea inglina appi jõudnud ka Mari perre ning suur kriis jõuab Mari üllatuseks täiesti ootamatu lahenduseni. Mari püüab perekonda päästa majanduslikust kriisist ega kiirusta Indrekule tekitatud olukorra tõttu andestama.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav
H21:E3
Kertu püüab Madisega rääkida, kuid mehe käitumine muutub järjest kummalisemaks. Siiri ja Andres satuvad ootamatult karantiini. Mari palub Kadrilt abi, kuid saab teada midagi häirivat. Sirje saabub pealinna ja seab end sisse Maimu juures. Indrek sõidab Haapsallu.
Duo 4
H21:E4
Sirje saab kliinikus suurepäraselt hakkama ja teeb Valterile üllatava ettepaneku. Indrekul tekib Urmasega kohtumisel ootamatu idee. Mari püüab lastele tekkinud olukorda selgitada. Sirje ja Madise kohtumine lõpeb konfliktiga. Kertu leiab lohutust Erikult.
Duo 4
H21:E5
Kertu sõidab Haapsallu, et enda ja Madise suhtes selgusele jõuda. Indrek üritab Urmast mõjutada, Marile mehe plaan ei meeldi. Andres ja Siiri püüavad lapse teemal kompromissi leida. Sirje ja Valteri suhted soojenevad. Madis tuleb ootamatult Mari juurde.
Duo 4
H21:E6
Kertu jagab Albertiga oma kahtlusi. Liisa on tunnistajaks Eriku ja Madise kohtumisele. Kiku saab Mari juures ootamatult tööd. Indrek survestab Urmast. Andres saavutab Siiriga kompromissi. Kertu leiab Sirje juurest kirjad, mis tekitavad Madise suhtes uusi küsimusi.
Duo 4
H21:E7
Kertu sõidab tagasi Tallinnasse ja saab Madiselt oodatud vastused. Mari otsib rahakriisile lahendust. Erik külastab taas Martat. Kertu jagab Liisaga Madise saladust. Albert on Urmase käitumisest šokeeritud. Madis üllatab Sirjet. Mari on Kikule abi eest tänulik.
Duo 4
H21:E8
Mari püüab Kertule mõistust pähe panna. Erik teeb Madisele üllatava pakkumise. Albertil on põhjust Indrekule nõu anda. Mari saab teada, kes on salapärane Märt tegelikult. Urmas jääb oma varandusest ilma. Siiri üllatab Andrest. Madis annab ootamatu lubaduse.
Duo 4
H22:E1
Viimase hooaja avaosa! Kertu elus on toimumas suured muutused ning Sirje püüab tütrele omal moel abiks olla. Albert on Mari suhtes kriitiline, sest ei mõista, mis Murakate peres toimub. Urmas survestab Indrekut end aitama. Siiri valmistub Valteri abiga unistuste pulmadeks.
Duo 4
H22:E2
Sirje otsustab Tallinnasse jääda, sekkudes ühtlasi ka Siiri plaanidesse. Valter jagab Kertuga oma kahtlusi Eriku osas. Mari puistab südant nii Kikule kui Kertule, varjamata oma motiive Indreku suhtes. Kiku avastab Mammu saladuse ning Indrek on sunnitud Urmast tunnustama.
Duo 4
H22:E3
Kertu ja Erik kolivad Sirje kaasabil uude koju. Mari nõuab Indrekult vastuseid. Inna kuuleb Urmase kohta ootamatuid uudiseid. Siiri jagab Valteriga oma tulevikuplaane. Kertu ja Eriku külaskäik Mari ja Indreku juurde lõpeb tüliga. Sirje sõidab ootamatult tagasi Haapsallu.
Duo 4