Esmakohtingute hotell
E-R 18:00

Sarmikas ülemkelner Fred Sirieix kutsub vallalisi romantilisse luksuslikku hotelli Lõuna-Prantsusmaal. Romantikuid, kes otsivad seda õiget, ootab ees idülliline keskkond ja parim kosjasobitamisteenus. Esimesena tuleb hotelli modell Kelly, kes otsib sportlikku meest. Bruce, 57aastane koristaja, tahab ühe õnneliku naise jalust rabada. Joey, 26aastane eratreener, on andnud Fredile ülesanne leida talle esimene peigmees.

  • PäritolumaaSuurbritannia
  • Valmimisaasta2018
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E11
Francesca üritab armastust otsima tulnud memmepoeg Ashist tõelist Casanovat teha. Võrgutamiseks on valmis Rachel, kes otsib meest, keda julgeks oma pirtsaka ema ette viia. Oma saatusega kohtuma tuleb elukaaslase kaotanud 43-a sekretär Sharon ja teda ootab sõnaosav automüüja Kenny Essexist.
Duo 4
H2:E12
Hotelli saabub 27-a Othello, et leida oma Desdemona. Pärast oma juuste kaotamist pole Othello kindlusest enam midagi järel ja kõik on ta kaaslase Julieti kätes. Dean oli 25 aastat abielus naisega, kuid armus siis mehesse. Kuna geikohtingute maailm on talle uus, loodab Dean leida mehe, kes ta pingetest vabastaks.
Duo 4
H3:E1
Richard ja Carly
Kuningliku pere fänn Perry otsib meest, kes meeldiks ta emale ja koerale. Ehitajast üksikisa Richard otsib vaimset sidet algkooliõpetaja Carlyga, kuid ootamatu paljastus võib lõhkuda nende tõmbe. Vastuvõtuadministraator Robyn kohtub ragbimängija Michaeliga. Kas ta suudab armumänguga kaasa minna?
Duo 4
H3:E2
Sia ja Lianne
Raadiojaama juht Paul varjab oma minevikku kohtingul kruiisilaeva tantsijanna Annaga. Oma välimuse pärast põdev jurist Lianne loodab Sias leida enda esimese päris tüdruksõbra. Filosoofiatudeng Finn armub õpetaja Georgiasse, kuid viimane suundub kohtingule ärindust õppinud Oliga. Tekkinud armukolmnurk osutub tõeliselt plahvatusohtlikuks.
Duo 4
H3:E3
Rev ja Maisie
83-aastane Dorit otsib endavanust täkku ning leiab potentsiaalse silmarõõmu ajaloohuvilises Johnis. Finni, Georgia ja Jana armukolmnurk jõuab lõpplahenduseni. Poemüüja Maisie ja raamatupidaja loodavad leida teineteises tõelise armastuse.
Duo 4
H3:E4
Kurt ja Amie
Juuksur ja üksikema Amie otsib kaaslast, kes muudaks ta pere täielikuks. Tema kohtingukaaslane paistab kui taeva kingitus ja nad leiavadki kohe ühise keele. Müügimees Matt otsib sihikindlalt armastust, kuid tema otsekohesus võib turundusspetsialist Dania eemale peletada. Giid Simon loodab leida oma unistuste printsi häbelikus näitlejas Jamesis.
Duo 4
H3:E5
Daniel ja Maddie
Kaks korda lahutanud üksikema Jessica loodab leida mehe, kes armastaks teda tema iseloomu pärast. Itaalias sündinud Maddie otsib nohiklikku poiss-sõpra ning läheb kohtingule matemaatik Danieliga, kes on saanud uue võimaluse eluks. Saate üllatusosalejaks on Duncan James, kes otsib oma esimest peikat pärast avalikult kapist välja tulemist. Teda ootab baaris šokeeriv üllatus.
Duo 4
H3:E6
Kuulsuste eri
Popstaar Duncan James mõistab, et tegelikult ta tunneb juba varasemast oma kohtingukaaslast. Lahutusest toibuv Ulrika Jonsson otsib meest, kes suudaks ta taas naerma ajada. Pete Wicks tahab vabaneda oma pahapoisi mainest ning tutvub moedisainer Emilyga. Teletäht AJ Odudu tunneb ennast flirtimises ebakindlalt ning seab ohtu ka oma seekordse kohtingu.
Duo 4
H3:E7
Geoff ja Alexandria
Clare reisib Itaaliasse, et leida endale romantiline mees, kellega koos tantsupõrandaid vallutada. Reisihimuline seenior Alexandria läheb kohtingule Geoffiga, kes meenutab talle ta suurimat iidolit Sean Conneryt. Kinnisvaramaakler Georgia otsib mitmekülgset partnerit, kuid talle jääb silma hoopis Rachael, mis tähendab armukolmnurga potentsiaali.
Duo 4
H3:E8
Rachael ja Blain
Juhuslikult kohtunud Rachel ja Georgia lähevad küll kohtingutele ettenähtud meestega, kuid nad ei suuda vastu panna ka omavahelisele sidemele. Vanavarakaupmees Alex otsib ooperilauljanna Hannahist arusaajat kaasat. Taksojuht Josie ja torumees Martini kohting läheb suurepäraselt, kuniks ootamatu ülestunnistus muudab kogu dünaamikat.
Duo 4