Soodsad sööginaudingud
L-P 17:50 · Kordus P 08:20, L 07:15

UUS! Saatesari võtab vaatluse alla perekonnad, kes kulutavad toidule liigselt raha. Sel korral on saatejuhid Gregg ja Chis külas perel, kelle eesmärk on kulutada toidule nädalas 40 naela, et neil jääks raha üle maja juurdeehituseks.

  • PäritolumaaSuurbritannia
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H7:E2
Perekond Peters
Kaks üksikema Manchesterist vajavad hädasti Greggi ja Chrisi abi. Kahe pere erisoovidega arvestamine söögivalmistamisel on paras väljakutse. Kas neil õnnestub välja nuputada maitsvad retseptid, mille järgi saaks kogu seltskond koos söönuks?
Duo 4
H7:E3
Perekond Winbourne
Gregg ja Chris taaskohtuvad perega Bromleyst, kes on tüdinenud pereisa Jamesi kokkamisest ja käivad seetõttu sageli väljas söömas. Nüüd peab aga igaüks neist ennast ületama, et tuleviku tarbeks raha säästa.
Duo 4
Duo 4
H7:E4
Perekond Ahmed
Gregg ja Chris on Šotimaal abistamas noort perekonda, kes sööb peamiselt valmistoitu. Pereisa Ajaz tahaks vürtsikaid roogasid, kuid pereema Aliyah eelistab mahedamaid maitseid. Kas poistel õnnestub nende maitseid ühendada ja seeläbi ka kokku hoida?
Duo 4
Duo 4
H7:E5
Perekond Hulme
Seitsmeaastase Williami toiduallergiad on tema perele pannud tõsised piirangud toidu osas, mida nad saavad tarbi. Gregg ja Chris aitavad neil laiendada nende toitumisampluaad.
Duo 4
Duo 4
H7:E6
Perekond Killeen
Cregg ja Chris on Bromsgrove’is. Raske aasta on pannud perekond Killeeni sööma tavapärasest rohkem snäkke, maiustusi ja valmistoitu. Mure oma tervise pärast motiveerib neid oma harjumusi taas muutma.
Duo 4
Duo 4
H8:E1
Perekond Clark
Chris ja Jordan abistavad perekonda, kes toituvad vaid snäkkidest ja valmistoidust. Kas neil õnnestub panna nad ise süüa tegema, vähem snäkkima ja raha säästma?
Duo 4