Vallaline kaunitar
L 13:15, P 10:50

Särasilmsel Ali Oetjenil ei õnnestunud armastust leida Austraalia esimese poissmehe Timiga ega ka paradiisist leitud ameeriklase Grantiga. Nüüd saab kaunis Ali uue võimaluse vallalise kaunitarina. Tema südame pärast asuvad võistlema 18 meest. Lootusetu romantiku Ali tee saab olema täis naeru ja pisaraid ning loodetavasti ka suurt armastust.

  • PäritolumaaAustraalia
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H6:E9
Kui suhted on süvenenud ja kired lõkkele löönud, peavad tütarlapsed langetama rasked otsused oma tuleviku suhtes ja selle kohta, keda kosilastest nad lisaks romantikale enda kõrval elus näha sooviksid.
Duo 4
H6:E10
Enne oma väljavalitu avalikuks tegemist viivad kaunitarid oma kaks silmarõõmu viimasele kütkestavale kohtingule ning ei jäta midagi ütlemata.
Duo 4
H7:E1
Armastus saabub Brooke Blurtoni jaoks kõigis vormides ja esimest korda maailmas võistlevad „Vallalises kaunitaris“ kaunitari südame pärast nii mehed kui naised.
Duo 4
H7:E2
Pärast sündmusterohket esimest õhtut on kõik põnevil ja tahaksid Brooke'iga rohkem aega veeta, aga et tema tähelepanu eest võistlevad nii poisid kui tüdrukud, on pinge enneolematu.
Duo 4
H7:E3
Rühmakohtingul uurib Brooke kokkusobivust ja kontrollib, kas keegi suudab tema südame põksuma panna.
Duo 4
H7:E4
Ühiskohting Hyperi kardirajal annab võistlusele hoogu juurde. Kuid kokteilipidu muutub pingeliseks, kui Brooke'i südamele saabub kandideerima neli uut võistlejat.
Duo 4
H7:E5
Ühiskohting takistusrajal liidab esimestena saabunud majakaaslased ühisrindeks uute sissetungijate vastu.
Duo 4
H7:E6
Mõisa jäänuid küsitleb inimvaledetektoriks kutsustav Steve, et välja selgitada, kellel neist on Brooke'i vastu tõelisi tundeid.
Duo 4
H7:E7
Kõik on kutsutud rühmakohtingule Sydney kriketiväljakule. Osher selgitab, et nad jagatakse kaheks meeskonnaks ja nad peavad ehitama oma väikese Mardi Gras paraadi jaoks ujukid.
Duo 4
H7:E8
See rühmakohting näitab Brooke'ile, kuidas tema potentsiaalsed tulevased partnerid lastega tegelevad – see on oluline arusaam, arvestades Brooke'i soovi luua suur pere. Hilisemal kokteilipeol on aeg viimaseks privaatkohtinguks enne kodulinnadesse siirdumist.
Duo 4