Valelikud võrgutajad
E-R öösel

 

Seksikas põnevusdraama neljas neiust, kes kohtuvad taas pärast nende kamba liidri Allisoni aastatagust salapärast kadumist.


Tüdrukud hakkavad saama sõnumeid kelleltki A-lt, kes ähvardab nende süngeimad saladused päevavalgele tuua. Kõhedust tekitab asjaolu, et sõnumid jätkuvad ka pärast Alisoni surnukeha leidmist. Näiliselt täiuslikku elu elavatel tüdrukutel on valgustkartvaid saladusi küllaga ja kaotada on palju - muuhulgas nii populaarsus kui ka sõbrad...

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2012
  • OsadesTroian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale
H2:E7
Pinge kasvab taas
Montgomeryde pereõhtusöögile kutsutakse nii Jason kui Ezra, mis seab Aria ebamugavasse olukorda. Mike vahistatakse. Spenceri isa käitub kahtlaselt, kui Toby Hastingsite aiast murtud hokikepi leiab. Caleb räägib Hannale oma tumedast minevikust.
Duo 4
H3:E12
Naistapja
Maya mõrvar tabatakse ning Emily satub kahe tule vahele. Keegi lähedane reedab sõbrad.
Kanal 2
H2:E8
Minevik kummitab
Tüdrukud saavad jälile Garretti ja Jenna suhtele. Emily isa teeb Rosewoodi üllatusvisiidi, hetk hiljem satub Emily maohaavade tõttu haiglasse. Aria ja Spencer saavad võimaluse lugeda Alisoni lahkamisaruannet. Hanna hoiatab Calebit, et keegi jälgib tema tegemisi.
Duo 4
H3:E13
Sünge sõit
Komm või pomm? Rosewoodis sõidab halloweeni puhul ringi kummitusrong, mis tõotab tõeliselt tormilist pidu. Üllatuskülalisena esineb Adam Lambert.
Kanal 2
H2:E9
Kes oleks arvanud?
Spenceril ja Emilyl on kindel siht välja uurida, mida Jason majas varjab. Aria mõtleb Jasonile aga sootuks teistel põhjustel. Caleb saab teada, et pärisema otsib teda ja otsustab Hanna õhutusel temaga kohtuda.
Duo 4
H3:E14
Tal on nüüd parem
Mona kuulutatakse haiglas terveks ja ta naaseb valelike võrgutajate suureks meelehärmiks kooli.
Kanal 2
H2:E10
Olid liiga lähedal
Emily räägib Ariale häirivast leiust Jasoni majas, kuid Aria tunded on endiselt segased. Hanna üritab luua suhteid tulevase kasuõe Kate’iga, kuid edutult. A järjekordne käik viib Emily murdumise äärele.
Duo 4
H3:E15
Mona maania
Aria, Emily, Hanna ja Spencer on veendunud, et Mona mängib taas oma nurjatud mänge, kuid kas nad suudavad seda ka tõestada? Aria on üha enam oma isa pärast mures.
Kanal 2
H2:E11
Aeg üles tunnistada
Et Emilyt vaimsest murdumisest päästa, otsustavad tüdrukud dr Sullivanile A-st rääkida, kuid see saladuse kaasteadmine saab terapeudile saatuslikuks. Selgub Spenceri isa seos DiLaurentiste perega. Mike'i seisund muutub teistele ohtlikuks.
Duo 4
H2:E12
Üle minu laiba
Tüdrukud on taas vahi alla võetud, kuid pole selge, milles neid tegelikult süüdistatakse. Vahistamisele eelnenud sündmused annavad aimu, kui tõsised tagajärjed on salapärase A esitatud ülesanded neljale sõbratarile.
Duo 4
H2:E13
Esimene kord
Tagasivaade aega, mil Alison veel elas ja koolis peeti halloweeni pidu. Selgub, kellele A esimest korda sõnumi saatis ja kuidas Alison oma sõbratare proovile pani.
Duo 4
H2:E14
Vastulöök
Möödunud on kuu. Tüdrukutel on salaplaan A vahele võtmiseks. Ezra ja Aria avaldavad Aria vanematele tõe oma romantilisest seotusest, et ära hoida Jackie sekkumist.
Duo 4
H2:E15
Killuke A-st
Aria vanemad keelavad tütrel Ezraga suhtlemise. Emily avastab kriisiabikeskuses töötades seose A ja Lucase vahel. Calebile rannamajas korraldatud sünnipäevapidu leiab juba eos shokeeriva lõpu.
Duo 4
H2:E16
Vete rüpes
Spencer külastab pimedate haiglat, kus Jenna Alisoni kadumise ajal viibis. Aria vastu hakkab huvi tundma lapsepõlvesõber Holden. Ilmub välja saladuslikult kadunud Lucas.
Duo 4