Valelikud võrgutajad

 

Seksikas põnevusdraama neljas neiust, kes kohtuvad taas pärast nende kamba liidri Allisoni aastatagust salapärast kadumist.


Tüdrukud hakkavad saama sõnumeid kelleltki A-lt, kes ähvardab nende süngeimad saladused päevavalgele tuua. Kõhedust tekitab asjaolu, et sõnumid jätkuvad ka pärast Alisoni surnukeha leidmist. Näiliselt täiuslikku elu elavatel tüdrukutel on valgustkartvaid saladusi küllaga ja kaotada on palju - muuhulgas nii populaarsus kui ka sõbrad...

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2010
H1:E3
Kättemaks on magus
Tüdrukud plaanivad metsas Alisoni mälestada, jätmaks temaga lõplikult hüvasti, kuid salapärane A. ei jää neist ka seal maha. Byroni endine armuke Meredith tungib üha rohkem Aria perekonna ellu. Emily jätab Beni maha, kui too liiga pealetükkivaks muutub. Nii Hanna kui Spencer on kättemaksulainel. Saame aimu Toby Cavanaugh olemusest.
Kanal 2
H1:E4
Kas sa nüüd kuuled?
Tüdrukud otsustavad A. sõnumite eiramiseks blokeerida kõik võõrad kontaktid, kuid sel on karmid tagajärjed. A. paljastab Aria isa kunagise armusuhte ja tungib Spenceri koju. Hannal tekivad ootamatult külla tulnud isa suhtes juba lootused, kuni too oma uut peret tutvustab. Toby avab end Emilyle üha rohkem.
Kanal 2
H1:E5
Tõele lähemal
Salapärane A. paljastab Aria isa kunagise armusuhte ja peres on pingelised ajad. Toby ja Emily avastavad teineteises üha enam ühiseid jooni. Hanna leiab Jenna kohta midagi üllatavat. Ezra kooliaegne sõber ei kiida heaks Ezra ja Aria suhet. Spencer tutvub tenniseklubis Alexiga.
Kanal 2
H1:E6
Ära usalda kedagi
Tüdrukud valmistuvad kooliballiks. Emily ilmub kõigi üllatuseks peole Tobyga, kuigi Hanna on sinna ka Maya kutsunud. Melissa lööb kiilu Alexi ja Spenceri vahele. Hanna läheb psühholoogi kabinetist Jenna toimikut otsima, kuid leiab hoopis midagi muud. Õhtu võtab ohtliku pöörde.
Kanal 2
H1:E7
Igal asjal on tagajärg
Tüdrukutel tuleb peale tormiliselt kujunenud koolipidu oma suhteid klaarida. Jenna külastab õnnetusest toibuvat Emilyt ja palub Toby kausta tagastada, Hanna aga otsustab selle hävitada. Aria saab teada Ezra plaanist kooli vahetada.
Kanal 2
H1:E8
Pidage mind meeles
Läheneb pikalt plaanitud Alisoni mälestuspäev, kuid selleks linna saabunud Alisoni vend Jason teeb programmi hulgaliselt muudatusi ja ärgitab uurija Wildeni taas tegudele. Hanna leiab Lucase abil viisi pere rahalisi raskusi leevendada. Emily kutsub Maya välja.
Kanal 2
H1:E9
Täiuslik torm
Terve kool valmistub küpsuseksamiks, väljas möllav torm lööb aga kõigi plaanid sassi. Emilyle langeb Alisoni mälestusnurga hävitamise kahtlus ja paljastub üks tema saladustest. Selgub Spenceri ema ja Alexi vaheline seos. Ariat üllatavad nii Ella kui Ezra. Ashley ja Byron leiavad üha enam ühist jutuainet.
Kanal 2
H1:E10
Äärmuslikud meetmed
FBI ilmub lagedale uute asitõenditega seoses Alisoni surmaga. Tüdrukud kutsutakse sünnipäevapeole, kus nad loodavad lõpuks ometi salapärase A. paljastada. Õhtu võtab aga kõigile ootamatu ja traagilise pöörde. Meeleheitel kuhjuvatest võlgadest, astub Ashley täiesti lubamatu sammu.
Kanal 2