Vallalised lembelaeval
K 22:15, N 22:10

  • PäritolumaaAustraalia
  • Valmimisaasta2022
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E1
Valmistu tormiks armumerel! Saatejuht Darren McMullen seilab Vahemerel Austraalia kõiga ihaldatud vallalistega. Las armulugudel alata!
Duo 4
H1:E2
Uus vallaline tekitab idüllilisel Gibraltaril pardale astudes suure lainetuse. Kas panused osutuvad mõne jaoks liiga suureks?
Duo 4
H1:E3
Armulaev saabub Marseille'sse. Kolm õnnelikku paari lahkuvad oma seni kõige romantilisemale kohtingule. Kes näitab oma tõelisi värve ja kõigub paati?
Duo 4
H1:E4
Vahemerkruiis jätkub, kui laevale saabub kaks uut seksikat vallalist. Kas sõlmitakse uusi sidemeid või peab keegi hoopis lahkuma?
Duo 4
H1:E5
Toscanas, kaunis Livornos vallutavad armulaeva draama ja romantika ning tekitavad suure segaduse. Milliste paaride vahel tekib keemia ja kes lahkub?
Duo 4
H1:E6
Austraalia kõige ihaldatumad vallalised loodavad Civitavecchiasseseilates leida oma "armualeva muinasjutu" lõpu. Kuid kui mõned paarid saavad tugevamaks, jäävad teised kuivale.
Duo 4
H1:E7
Ilusas Kreeka linnas Heraklionis peavad vallalised mugavustsoonist välja tulema, et leida armastust kohtingul, kokteilipidudel ja kahekesi koos aega veetes.
Duo 4
H1:E8
Saabume Kusadasi sadamasse. Pärast dramaatilisi sündmusi eelmisel õhtul hoiavad vallalised silma peal auhinnal – tõelisel armastusel. Aga kas nad leiavad oma õnne?
Duo 4