Haarav põnevussari "Tapja lummuses" (“Killing Eve”) jälgib Ühendkuningriigi välisluureteenistuse MI6 ohvitseri ja hullumeelse palgamõrtsuka ohtlikku kinnisideede ja ihade mängu. Naistevaheline võitlus on oma terava süžee ja silmapaistva näitlejatöö tõttu kohustuslik vaatamine just neile, kellele pakuvad pinget spioonipõnevikud ja psühholoogilised mängud.


Luke Jenningsi novellidel põhinev sari on juba oma debüüdist alates pälvinud ülemaailmsete kriitikute tunnustust ja kogunud hulganisti pühendunud vaatajaskonda. Sari jälgib MI6 agenti Eve Polastrit (Sandra Oh “Gray anatoomia”), kel tekib kinnisidee osava palgamõrvari Villanelle'i (Jodie Comer) kinninabimisest. Nende ohtlikust omavahelisest kassi-hiire mängust saab kiiresti vastastikune kinnisidee.

Sarja on kiidetud kaasahaarava süžee, tumeda huumori ja eriti hea sünergia eest kahe peaosatäitja Sandra Ohi ja Jodie Comeri vahel. Stsenaristi Phoebe Waller-Bridge sõnul sooviti luua sisu, mis oleks ühtaegu põnev ja meelelahutuslik. “Võtame draamat väga tõsiselt, kuid suudame sellesse süstida ka palju huumorit, mis hoiab sarja värske ja kaasahaaravana," ütles ta.

Lisaks sündmustikule on "Tapja lummuses" hinnatud ka oma vapustava pildikeele poolest, mis toob ekraanile sarja tegevuspaigad viisil, mis võib tekitada vaatajates tunde nagu ta oleks tegelastega sealsamas. Rääkides saate visuaalsest stiilist, ütles tegevprodutsent Emerald Fennell: "Tahtsime tõesti veenduda, et iga asukoht on erinev ja eristuv. Soovisime luua maailma, mis tunduks vaatajale tõeline ja elav."

Üks on kindel, "Tapja lummuses" pakub Duo4 vaatajatele põnevat, kirglikku ja ettearvamatusi täis seiklusi brittide salastatud krimi-uurimise sisemaailmast. Alates 9. aprillist E-N kell 21.25