Uus romantiline tõsielusari “Vallalised lembelaeval” alustab 30. jaanuaril oma põnevat teekonda telekanalis Duo 4. Saade jälgib 12 vallalist inimest, kes otsivad armastust ja hingesugulast luksuslikul Princess Cruise'i laeval Regal Princess, avastades samal ajal Vahemere ilu.


 

Armastuseotsijad osalevad mitmekülgsetes tegevustes, naudivad laevas pakutavaid üllatusi, külastavad põnevaid paiku ja korraldavad romantilisi kohtinguid. Saatesari on inspireeritud 1977. aasta ikoonilisest telesarjast “Lembelaev” (“The Love Boat”), mis jooksis omal ajal ka Kanal 2 ekraanil. Uues saates taaselustatakse selle menuka sarja atmosfäär ja sündmused, lisades sellele tõsielulise elamuse.

 

Nagu ka menusarjas, mängivad ka uues suhtesaates olulist rolli laeva kapten, baarmen ja kruiisidirektor, kes aitavad saates osalejatel luua uute tuttavatega sügavaid sidemeid. Lisaks meeleolukale merereisile saavad vallalised võimaluse külastada mitmeid riike, kus ootavad ees põnevad ekskursioonid ja võimalus avastada erinevaid kultuure. Sarja jooksul külastab uhke kruiisilaev selliseid kauneid sihtkohti nagu Barcelona, Rooma ja Santorini.

 

Saadet juhivad karismaatilised näitlejad Rebecca Romijn ja Jerry O'Connell, kes on tuntud oma märkimisväärsete rollide poolest filmides nagu “X-Men” ja “Stand By Me”. Romijn ja O'Connell on olnud abielus alates 2007. aastast ning neil on ka 13-aastased kaksikud tütred.

 

“Vallalised lembelaeval” alustab Duo 4-s teisipäeval, 30. jaanuaril kell 19.30 ja on edaspidi ekraanil argipäeva õhtutel.