Tagasi villasse! 12. oktoobril alustab telekanalis Duo 4 romantilise suhte-reality “Armastuse saar” üheksas hooaeg. Uues villas ootavad juba ees noored hurmurid ja modellimõõtu kaunitarid. Tutvu värske hooaja osalistega allpool.

 

Will Young

Vanus: 23

Kodulinn: Buckinghamshire

Amet: farmer

 

“Kuna ma kasvasin üles farmis, on olnud üsna keeruline suhete ja töö tasakaalu hoida. “Armastuse saar” võimaldab mul talust eemal aega veeta ja keskenduda ainult armastuse leidmisele. Ma arvan, et olen oma elus jõudnud punkti, kus olen piisavalt küps, et astuda suhtesse ja leida korralik naine.”



 

Tanyel Revan

Vanus: 26

Kodulinn: London

Amet: juuksur

 

“Ma arvan, et see kogemus saab olema imeline! Tunnen, et olen valmis suruma ennast oma mugavustsoonist välja, et leida keegi, kes pole tüüpiline “paha poiss”. Ma olen vallaline, sest olen väga valiv. Kohtingutega on mul olnud halbu, aga ka häid kogemusi, mis on mind kujundanud selliseks, nagu ma täna olen.”



 

Tanya Manhenga

Vanus: 22

Kodulinn: Liverpool

Amet: biomeditsiiniteaduste üliõpilane ja suunamudija

 

“Ma otsin poiss-sõpra ja arvan, et paljude erinevate inimestega villas olemine aitab mul välja selgitada, keda ma võiksin tahta. Ma olen ülikena, aga ärge laske sellel end petta. Ma tahan olla kõigiga sõber, aga kui sa oled nipsakas, siis olen seda tüüpi inimene, kes annab selle tagasi. Toon head tuju ja head energiat.” Küsimusele, miks ta arvab, et ta on vallaline, vastas Tanya: “See võib olla usaldusprobleem – ma ei usalda mehi. Mõned tahavad väga kiiresti tõsiseks saada, kuid ma ei usalda neid piisavalt, kõik on seotud usaldusega.”



 

Shaq Muhammad

Vanus: 24

Kodulinn: London

Amet: lennujaama turvaametnik

 

“Mul ei ole eelmiste suhetega kõige paremini vedanud. Mõtlesin, et miks mitte olla päikese käes ja kohtuda oma elu armastusega? Loodetavasti lahkun saatest oma tulevase naisega. Ta peaks olema inimene, kellega ma loodan ühel päeval abielluda - loodetavasti on ta villas. Ma saan inimestega üldiselt läbi, olen armastusväärne inimene. Ma ei kiirusta suhtesse, kui ma ei tunne, et see pole minu jaoks õige.”



 

Ron Hall

Vanus: 25

Kodulinn: Essex

Amet: finantsnõustaja

 

“Ma arvan, et see on parim saade armastuse leidmiseks. Ma olen praegu 25 ja ma olen alati mõelnud, et abiellun näiteks 27-aastaselt… ja see aeg on nüüd kohutavalt lähedal. Nüüd on mul hea võimalus end sellesse olukorda sundida. Ma tahan olla saates loomulik - mina ise, veeta mõnusalt aega ja luua mälestusi. Ma arvan, et inimesed naudivad minu seltskonda.”



 

Olivia Hawkins

Vanus: 27

Kodulinn: Brighton

Amet: ringitüdruk ja näitleja

 

“Olen 27-aastane ja ma pole kunagi olnud suhtes. Ma tunnen, et nüüd olen tõesti valmis ja loodetavasti leian oma elu armastuse. Ma toon villasse lõbu ja loon head õhkkonda, ma olen väga enesekindel ja elav inimene... võib-olla toon saatesse ka natukene draamat!” Küsimusele, miks ta arvab, et ta on vallaline, vastas Olivia: “Võib-olla seetõttu, et minevikus on mul olnud probleeme pühendumisega, kuid ma ütleksin, et varem on olnud lihtsalt vale poiss valel ajal.”

Huvitav fakt:
“Mängisin ettekandjat James Bondi filmis koos Daniel Craigiga ning olen olnud ka Michelle Keegani ja Emma Watsoni kehadublant.”



 

Kai Fagan

Vanus: 24

Kodulinn: Manchester

Amet: loodusainete ja kehalise kasvatuse õpetaja

 

“Kui kohtute esimest korda inimest, kellega otsite tõeliselt sidet, on villa selleks ideaalne koht. Ma olen kerge südamega, mulle meeldib naerda, ma olen ka väga rahulik ja üsna küps... kuid mitte liiga küps. Otsin õiget tüdrukut. Tunnen, et mul on päris kõrged ootused.”



 

Lana Jenkins

Vanus: 25

Kodulinn: Luton, Inglismaa

Töö: meigikunstnik

 

“Olen olnud mõnda aega vallaline, tavaliselt suhtetüüpi inimene. See, et olen olnud vallaline kaks, peaaegu kolm aastat, on minu jaoks üsna haruldane. Nüüd on õige aeg teha midagi teistsugust. Ma ei ole leidnud kedagi, kes mulle sobiks, seega on hea teha midagi täiesti teistsugust ja proovida kellegagi teistmoodi kohtuda. Ma olen naljakas ja arvan, et olen lihtsalt hea inimene – nii et ilmselt saan kõigiga läbi. Ma otsin midagi, mis on natuke sügavam, midagi tõsisemat, mis võiks muutuda millekski pikaajaliseks ja loodetavasti väikeseks armastuslooks.”



 

Haris Namani

Vanus: 21

Kodulinn: Doncaster

Amet: müügimees

 

“Ma pole kunagi armastust leidnud. Ma arvan, et see saade võib mind aidata. Saade on minu jaoks parim võimalus leida õige tüdruk. Ilmselgelt pole ma veel ise seda õiget leidnud. Ma olen teistsugune. Ma olen ainulaadne mees enesekindel, mitte kohmetu, eriti tüdrukute puhul. Olen sõbralik. Olen ka väga lugupidav. Igaüks, kes minuga kohtub, pole minu kohta midagi halba öelda.”



 

Anna-May Robey

Vanus: 20

Kodulinn: Swansea

Amet: palgaarvestuse administraator

 

“Ma tahan poiss-sõpra. Ma tahan leida kedagi, kes ajab mind naerma. Olen juba mõnda aega vallaline olnud. Ka minu ema kiusab mind ja ütleb: “Sa pead leidma poiss-sõbra.” Olen lihtsalt põnevil, et saan midagi uut proovida ja arvan, et “Armastuse saarele” minek on hea viis kohtumiseks uute inimestega.”