Täna õhtul kell 22.30 jõuab Duo 4 ekraanile ülipopulaarse tõsielusarja “Poissmees” (“The Bachelor”) kaua oodatud 26. hooaeg. Üle kahe aastakümne publikut köitnud USA tõsielusarjast on saanud kultuurinähtus ka siinsamas Eestis. Täna õhtul tutvustab sari uhiuut armastuse otsijat Clayton Echardit.

 

Särasilme hurmur Clayton ei ole televaatajatele võõras. Ta osales ka “Vallalise kaunitari” ("The Bachelorette") emotsionaalses ja pisaraterohkes 18. hooajas, mil proovis leida tee imekauni Michelle’i südameni. 

 

Need, kes Michelle'i hooaega jälgisid, mäletavad teda kui silmapaistvat võistlejat, kes jättis südamliku ja positiivse inimese mulje. Claytoni süda on täis armastust mitte ainult romantika otsimise, vaid ka imearmsate kutsikate ja tantsurõõmu vastu. Astudes nüüd ise tähelepanu keskpunkti, on poissmees valmis alustama unustamatut teekonda, lootes leida oma ainus ja tõeline hingesugulane.

 

Hooaja eel on Clayton avaldanud tõelist tänu võimaluse eest saates osaleda. “Sellel teekonnal on potentsiaali mu elu muuta ja ma olen valmis avama oma südame ja uurima seoseid, mis võivad mind viia tulevase naise juurde," räägib Clayton.  

 

Nagu on näidanud eelmised hooajad, on sari pungil romantikast, draamast ja stsenaariumita emotsioonidest, mis pakuvad televaatajale ühtaegu põnevat kaasaelamist ja ka samastumistunnet.

 

Iga “Poissmees” pakub eripalgelisi üllatusi ja ka 26. hooaeg pole erand. Saate tegijad on öelnud, et värske hooaeg toob ekraanile ootamatuid pöörded, mis esitavad nii Claytonile kui ka naistele emotsionaalse väljakutse. Nende teekonna tõusud ja mõõnad on just need aspektid, mis naelutavad televaataja ekraani ette," lisab saate produtsent.

 

Alates 22. maist saab Claytoni teekonda jälgida esmaspäevast neljapäevani kell 22.30 telekanalis Duo 4.