«Ahvatluste saar» on üle kahe aastakümne olnud üks enim kõneainet pakkunud USA tõsielusaateid. Seal on nähtud omajagu draamat, südamevalu ja ootamatuid pöördeid. Ka järjekordne hooaeg, mis stardib sel kolmapäeval telekanalil Duo 4 ei ole erand.

Saates panevad oma suhte proovile neli paari, kes eraldatakse oma kallimast ja paigutatakse majja, mis on täis vallalisi mehi ja naisi, keda kutsutakse saatele omases võtmes «ahvatlejateks». Eesmärk on näha, kas paarid suudavad kiusatusele vastu panna ja jäävad teineteisele truuks. Ülesanne on aga üsna keeruline, sest ahvatlejateks on kokku 24 vallalist, kes on valmis panema mängu kogu oma võlu, et pidutseda ja uute kavaleridega mõnusalt aega veeta.


Duo 4-s alustava hooaja kõige šokeerivam hetk puudutab aga 10 aastat õnnelikult koos olnud paari, kelle meespool otsustab ootamatult võõrale kaunitarile armastust avaldada. Tegevprodutsent David Goldberg rääkis, et see oli üks emotsionaalsemaid hetki, mis selle saatesarja salvestusel on olnud. «Näitlejad ja meeskond olid kõik pisarates ja see oli lihtsalt tõeliselt südantlõhestav hetk,» ütles ta.


Saatejuht Mark L. Walberg hoiatab, et saade pole mõeldud nõrganärvilistele. «Sari kutsub paare silmitsi seisma oma sügavaimate hirmude ja ebakindlusega. See on tõeline armastuse ja usalduse proovikivi,» ütleb Walberg. Ta lisab, et paarid, kes saatest koos välja tulevad on oma suhtes tugevamad ja pühendunumad kui kunagi varem.


«Ahvatluste saar» esmaspäevast reedeni kell 19:30Duo 4-s