Telekokanduse kaks suurt nime Nigella Lawson ja Manu Feildel ühendavad jõud ning moodustavad saate "Minu köök on parim" värskel hooajal tarmuka kohtunike-tandemi. Kauaoodatud uus hooaeg, mis algab 26. veebruaril telekanalil Duo 4, tõotab kujuneda enneolematuks jõukatsumiseks. Uue kohtunikuna toob Nigella oma suurte teadmiste ja kogemustega kulinaariamaastikul saatesse värske vaatenurga.

"Minu köök on parim" on kokandusel põhinev tõsielusaade, mis debüteeris esmakordselt Austraalias 2010. aastal. Saate kontseptsiooni keskmes on amatöör-kodukokkade meeskonnad, kes võistlevad üksteisega erinevates kulinaarsetes väljakutsetes. Võistluse jooksul hinnatakse osalejaid nende kokandusoskuste, loovuse, esitluse ja üldiste toiduteadmiste järgi. 

Nigella sõnul on saates osalejad andekad inimesed ning talle avaldab muljet nende loovus ja valmisolek köögis riskida. "Saade annab kodukokkadele võimaluse oma oskusi tutvustada ja oma armastust toiduvalmistamise vastu laiema publikuga jagada," räägib Lawson. 

Kuna toit on universaalne keel, usub Nigella, et toidu valmistamine ja selle serveerimine on üks tähendusrikkamaid ja intiimsemaid kogemusi, mida teistega jagada. "Usun, et toiduvalmistamine peaks olema lõbus ja kõigile kättesaadav ning loodan, et "Minu köök on parim" inspireerib ka televaatajat uute retseptide ja maitsetega katsetama."

"Minu köök on parim" on osutunud publiku jaoks tohutuks hitiks ja sellest on saanud üks populaarsemaid kokandussaateid ülemaailmses televisioonis. Saate kombinatsioon võistlusest, maitsvast toidust ja asjatundlikust hindamisest on publikut köitnud ning inspireerinud paljusid oma kulinaarseid unistusi ellu viima.

 

Olenemata sellest, kas oled toidusõber, kodukokk või lihtsalt kokandushuviline, pakub telesaaade "Minu köök on parim" palju põnevust ja inspiratsiooni alates 26. veebruarist kell 19:00 telekanalil Duo 4.