Argiõhtuti ootab televaatajaid tõeline armastuse ja romantika maraton, sest populaarne tõsielusaade "Poissmees: Austraalia" on Duo 4 ekraanil uue ja põneva 10. hooajaga. Duo 4 vaatajad saavad kaasa elada unustamatule teekonnale, kus sel hooajal otsivad armastust koguni kolm poissmeest – Jed, Thomas ja Felix. Hurmurid käivad pimekohtingutel üle kogu riigi, millest igal antakse välja 10 roosi.


"Poissmees" on romantiline tõsielusaade, kus kolm vallalist meest kohtuvad 30 kauni ja erilise naisega, kes kõik loodavad võita ühe noormehe südame. Saate jooksul toimuvad erinevad grupi- ja individuaalkohtingud, mis panevad proovile osalejate iseloomu, ühtsustunde ja armastusvõimekuse. Iga episoodi lõpus peavad armuprintsid otsustama, kellele ulatada roos ja keda koju saata, kuni lõpuks jäävad alles need erilised naised, kellega loodetakse leida tõeline armastus. Hooaja eriliseks uudsuseks on see, et armastust otsivad kolm erineva taustaga ja iseloomuga meest. Saame nendega tuttavaks!


Felix Von Hofe, 27-aastane endine professionaalne korvpallur ja nüüd edukas ärimees Melbourne'ist. Pärast edukat sportlaskarjääri on Felix loonud mitmeid edukaid ettevõtteid ja on lähedaste seas tuntud oma ärivaistu ja töökuse poolest. Vabal ajal armastab ta sporti, reisimist ja kvaliteetaega sõpradega. Felix on sportlik, enesekindel ja alati valmis uutele väljakutsetele. Teda iseloomustab siiras naeratus ja positiivne ellusuhtumine, mis tõmbavad inimesi tema poole. Felix otsib naist, kes jagaks tema elurõõmu ja seikluslikku vaimu. Ta hindab siirust, ausust ja head huumorimeelt ning ootab, et tema tulevane partner oleks valmis koos temaga elu nautima ja avastama.


Jed McIntosh, 25-aastane muusik ja bändi liige Sydneyst, kes on juba saavutanud märkimisväärse edu just muusikatööstuses. Jed on loominguline mees, kelle süda tuksub muusika rütmis ja meloodias. Ta on tundlik ja emotsionaalne, mis peegeldub tema käitumises. Jed on avatud ja siiras inimene, kes hindab ausust ja sügavaid emotsionaalseid sidemeid. Jed otsib naist, kes mõistaks ja toetaks tema kunstilist eluviisi ning jagaks tema armastust muusika vastu. Ta soovib leida kedagi, kes oleks tema muusa ja kaaslane nii laval kui ka eraelus.


Thomas Malucelli, 35-aastane tervise- ja heaolukonsultant Brisbane'ist. Ta on töötanud tervise- ja heaolutööstuses juba üle kümne aasta, aidates inimestel leida tasakaalu ja saavutada paremat elukvaliteeti. Thomas on ka paberitega joogaõpetaja ja meditatsioonipraktik. Thomas on hooliv ja kaastundlik, tema elu missiooniks on aidata teistel saavutada füüsilist ja vaimset heaolu. Ta on rahulik ja tasakaalukas, mis teeb temast suurepärase kuulaja ja toetaja. Thomas otsib partnerit, kes väärtustaks tervislikku eluviisi ja oleks valmis temaga koos vaimset ja füüsilist heaolu saavutama. Ta soovib leida kedagi, kes jagaks tema kirge tervisliku eluviisi vastu ja oleks valmis koos temaga eluteed jagama.



Suhtesari “Poissmees” pakub rohkelt romantilisi kohtinguid ja kirglikke hetki, samuti ootamatuid pöördeid ja emotsionaalset draamat. Saate jooksul külastatakse eksootilisi ja maalilisi sihtkohti, mis lisavad romantikale veelgi rohkem sära. Sari on Duo 4 ekraanil argiõhtuti pärast romantikafilmi.