Austraalia üks suurimaid linnu, Sydney, on tuntud oma eksklusiivse ja hüperkalli kinnisvara poolest. Duo 4 vaatajatel avaneb võimalus osa saada sellest hoomamatust maailmast.

 

 

„Luksuskinnisvarahaid“ jälgib eliitkinnisvaramaaklerite tegemisi nii äri- kui ka eraelus, kui nad sõlmivad mitme miljoni dollari väärtuses tehinguid ühel maailma konkurentsitihedamal ja karmimal kinnisvaraturul. See on maailm, kus raha ei maga ja ellu jäävad vaid tugevamad. Suurte panustega karussell keerleb ümber kolme oma ala tippmaakleri.
 

Gavin Rubinstein on loomult showman ja üks Austraalia kinnisvaraturu võtmemängijatest. Tema telefon on alati sees, ta räägib kiiresti ja on klientidele kättesaadav 24/7. Ta on ambitsioonikas ja seab oma tiimile kõrgeid ootusi.
 

D’Leanne Lewis on mitmete auhindadega pärjatud tipptegija, kes pole mitte ainult võimekas agent, vaid ka üksikema. Ta väidab, et emadus on kõige tasuvam asi, mida ta kunagi teinud on. Tema edukuse taga peitub lihtne ja kõigutamatu filosoofia: "pakkuda ostjatele ja müüjatele pidevalt kõrgeimat teenindust ja pühendumust. 


Simon Cohen on Austraalia suurima kinnisvara ostjate agentuuri kaasasutaja. Viimase 11 aasta jooksul on ta teinud sadade miljonite dollarite väärtuses tehinguid. Tema edu saladuseks on sügav arusaam Austraalia kinnisvaraturu toimimisest ja lai kontaktvõrgustik.


Need tõelised kinnisvarahaid on valmis oma klientide ja esmaklassiliste tulemuste nimel pingutama maailmas, kus mängus on mitme miljoni dollarilised kodud. Nad ei peatu millegi ees, et täita nõudlike klientide soovid, püüdes samal ajal leida tasakaalu oma kaootilises eraelus.


Sydney on koduks miljardäride häärberitele, hingematvate vaadetega kodudele ning eksklusiivsetele korteritele.



„Luksuskinnisvarahaid“ avab selle salamaailma uksed telekanalis Duo 4 juba esmaspäeval, 1. juulil kell 19.30 ja on edaspidi ekraanil argiõhtuti.