Tunnustatud kokandusvõistlus naaseb teise hooajaga, kus kodukokad üle Eesti võistlevad ihaldatud MasterChef tiitli ja 10 000 euro nimel. Sel hooajal tuleb osalejatel lisaks omavahelisele mõõduvõtule kokku puutuda ka militaarvaldkonna esindajatega.

 

„Näiteks ootab osalejaid, kohtunikke ja kogu võttetiimi ees tõsine katsumus: üks saateepisood filmitakse Eesti mereväe laevade kodusadamas - Miinisadamas. Võistlejatel tuleb süüa teha nii 120 mereväelasele kui ka võluda välja gurmeeroog standardsest NATO-pakist. Selle osa filmimiseks loodi režissöörile ainulaadne mobiilne tehniline lahendus, et korraga salvestada mitme tiimi tegevust ja seda ülesvõtmist juhendada,“ avaldas saate produtsent Karelson.

 

Auhinna pärast tuleb pingelistes ülesannetes süüa valmistada ning kohtunikele muljet avaldada. Eesti parimat amatöörkokka otsivad tippkokk Orm Oja, pagarite legend Õie Pritson ning otsekohene maitsete meister Mihkel Heinmets.

 


Põnev kodukokkade lahing läheb Kanal 2 ekraanil lahti alates 5. juunist ja on edaspidi ekraanil kolmapäeviti kell 21:35.