Telekanal Duo 4 toob ekraanile uue kaasahaarava koduotsimise ja renoveerimise saatesarja “Majajahtijad: remondime” (House Hunters Renovation). Saate keskmes on paarid, kes jagavad emotsionaalset teekonda kodu leidmisel, ostuotsuse langetamisel ning selle uue elamise remontimisel. 

 

Pühapäeval ekraanile jõudvas avaepisoodis tutvustatakse vaatajatele Chicagos elavaid noori juriste, Chrisi ja Ashley'd. Värskelt abiellunud paar otsustab jätta seljataha Ashley vanemate kodu ja soetada enda elamise, mis oleks ühtaegu hubane ja kaasaegne. Paari eelarve 380 000 dollarit, mistõttu otsustavad nad leida renoveerimist vajava maja. Ent nagu sageli juhtub, on kahel inimesel erinevad soovid – Chrisi eelistused on suunatud kaasaegsele stiilile ja looduslikele materjalidele, kuid Ashley unistab hubasest maalähedasest majast. 
 

Kinnisvaramaakler Amy aitab neil leida kompromissi, mis rahuldaks mõlemaid osapooli. Potentsiaalne kodu asub Illinoisise osariigis ning selle hind on 345 000 dollarit. Kuigi maja on avar ja avatud planeeringuga, nõuab see mitmeid muudatusi. Chris ja Ashley otsustavad võtta riski ning see maja ära osta. Saate edenedes tuleb neil silmitsi seista mitmete remondiprobleemidega, sealhulgas hallitusega.
 

Kuidas paaril remont kulgeb ja millise ilme saab nende renoveeritud kodu, selgub juba pühapäeval telekanalis Duo 4. “Majajahtijad: remondime” on edaspidi eetris laupäeviti ja pühapäeviti kell 19.00.

Klipp: