Esmakohtingute hotell
E-R 18:00

Sarmikas ülemkelner Fred Sirieix kutsub vallalisi romantilisse luksuslikku hotelli Lõuna-Prantsusmaal. Romantikuid, kes otsivad seda õiget, ootab ees idülliline keskkond ja parim kosjasobitamisteenus. Esimesena tuleb hotelli modell Kelly, kes otsib sportlikku meest. Bruce, 57aastane koristaja, tahab ühe õnneliku naise jalust rabada. Joey, 26aastane eratreener, on andnud Fredile ülesanne leida talle esimene peigmees.

  • PäritolumaaSuurbritannia
  • Valmimisaasta2018
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H3:E5
Daniel ja Maddie
Kaks korda lahutanud üksikema Jessica loodab leida mehe, kes armastaks teda tema iseloomu pärast. Itaalias sündinud Maddie otsib nohiklikku poiss-sõpra ning läheb kohtingule matemaatik Danieliga, kes on saanud uue võimaluse eluks. Saate üllatusosalejaks on Duncan James, kes otsib oma esimest peikat pärast avalikult kapist välja tulemist. Teda ootab baaris šokeeriv üllatus.
Duo 4
H3:E6
Kuulsuste eri
Popstaar Duncan James mõistab, et tegelikult ta tunneb juba varasemast oma kohtingukaaslast. Lahutusest toibuv Ulrika Jonsson otsib meest, kes suudaks ta taas naerma ajada. Pete Wicks tahab vabaneda oma pahapoisi mainest ning tutvub moedisainer Emilyga. Teletäht AJ Odudu tunneb ennast flirtimises ebakindlalt ning seab ohtu ka oma seekordse kohtingu.
Duo 4
H3:E7
Geoff ja Alexandria
Clare reisib Itaaliasse, et leida endale romantiline mees, kellega koos tantsupõrandaid vallutada. Reisihimuline seenior Alexandria läheb kohtingule Geoffiga, kes meenutab talle ta suurimat iidolit Sean Conneryt. Kinnisvaramaakler Georgia otsib mitmekülgset partnerit, kuid talle jääb silma hoopis Rachael, mis tähendab armukolmnurga potentsiaali.
Duo 4
H3:E8
Rachael ja Blain
Juhuslikult kohtunud Rachel ja Georgia lähevad küll kohtingutele ettenähtud meestega, kuid nad ei suuda vastu panna ka omavahelisele sidemele. Vanavarakaupmees Alex otsib ooperilauljanna Hannahist arusaajat kaasat. Taksojuht Josie ja torumees Martini kohting läheb suurepäraselt, kuniks ootamatu ülestunnistus muudab kogu dünaamikat.
Duo 4
H3:E9
Reece ja Chelsea
Stacey on tüdinenud pahadest poistest ning läheb kohtingule meditsiinitarvikuid müüva Pauliga, kes üllatab teda oma peenetundelisusega. Muusik Jonathan otsib omale muusat. Reece püüab võluda energilist Chelsead, kuid punane vein ja austrid ei too talle edu.
Duo 4
H3:E10
Breeny ja Bavoray
Suhteguru Breeny on ise armastust otsimas. Pulmafännist lesk Lisa otsib endale pikaaegset kaasat. Meikar Kiera ihkab olla kellegi esimene valik, kuid ta kardab, et tema perekondlik taust mõjub potentsiaalsetele kaaslastele peletavalt.
Duo 4
H3:E11
James ja Jamie
62-aastane Fiona otsib kedagi erilist, kes suudaks läbi murda tema karmist esmamuljest. Kokk James soovib vürtsitada oma armuelu ning kohtub näitleja Jamiega, kes on tüdinenud teatrimaailma pealiskaudsusest. Hooldekodu juhataja Hayley unistab enesekindlast viikingist, kuid tema ebaharilikud küsimused võivad mõjuda potentsiaalsetele kaasadele eemaletõukavalt.
Duo 4
H3:E12
Zoe ja Joseph
Ärevusega maadlev Zoe kardab, et talle vaadatakse viltu, kuna ta on üksik inimene, kellel on kass. Õnneks on tema kohtingukaaslane Joseph umbes sama närvis. Hiljuti kapist välja tulnud James otsib oma esimest tõelist armastust. Korrafriik George loodab leia õnne koristamisfänni Caraga. Hooaeg lõpeb Vanessa ja Juliani kahe kooseluaasta romantilise tähistamisega.
Duo 4
H3:E13
Thalia ja Jack
Suudlemist kartva Thalia kohting Jackiga võtab lootustandva suuna, kui nad avastavad ühise huvi. 79-aastane kireva minevikuga Tony loodab leida endale seltsilise, kuid erinevad poliitilised vaated ähvardavad kohtingu luhta ajada. Külamees Winston on üllatunud, et tal õnnestub minna kohtingule teise väikekohast pärit geiga.
Duo 4