Poissmees Austraalia
E-N 20:30

Armastust asub otsima Austraalia poissmees Tim Robards, kes on 30-aastane kiropraktik Sydneyst. Avaõhtul tutvub Tim 25 kaunitariga, kes tema südame eest võitlema asuvad. Välja jagatakse nii esmamuljeroos kui ka paar üllatusroosi.

  • PäritolumaaAustraalia
  • Valmimisaasta2018
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H7:E12
Matt kutsub Helena teisele privaatkohtingule, kuid kui mees muutub avameelseks, tõmbub naine endsse. Elly tunneb kokteilipeol, et Abbie on ta kannatuse proovile pannud.
Duo 4
H7:E13
Ülejäänud viis vallalist neidu testivad oma keemiat Mattiga ühisel kohtingul. Matti mängib Abbie'ga kodu, kui ta üheks päevaks privaatkohtingule viib.
Duo 4
H7:E14
Matt reisib ringi mööda Austraaliat, et kohtuda nelja viimase vallalise neiu sõprade ja perekondadega. Üks pingelisest vestlusest saab kõigi aegade kõige plahvatusohtlikum kodulinna külasstus.
Duo 4
H7:E15
Järele on jäänud kolm neidu. Matt viib igaühe neist erilisele kohtingule, mis peaks aitama tal otsustada, kelle ta viib finaali.
Duo 4
H7:E16
Matti teekond armastuse leidmiseks jõuab lõpule imelises Lõuna-Aafrika kõrbes. Järele on jäänud kaks vallalist kaunitari - kelle neist Matt valib?
Duo 4
H8:E1
30-aastane põnevuseotsija Locky Gilbert veedab oma vaba aega hüpates langevarjuga alla lennukitest ja 45-korruselistest hoonetest. Nüüd otsib ta kaaslast, kes paneks ta südame põksuma.
Duo 4
H8:E2
Pärast dramaatilist kokteilipidu tekivad rühmitused. Locky viib Bella seiklusrikkale privaatkohtingule Sydney sadamasse. Ja fotosessioonil varastab fookuse tundmatu nägu.
Duo 4